keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ilman satulaa

Mulla ei nyt ole varsinaisesti mitään järkevää kirjoitettavaa, ainakaan nyt pariin päivään, kun vaan kävellään Popsun kanssa. Jos saan lauantaina Popsun hyvin ratsastettua kunnolla, niin sunnuntaina voisin harkita hyppäämistä aamulla. Suunnittelin että hyppäisin jotain jumppaa, pitkää sellaista. Ja muuttaisin sitä välissä kerran-pari.

Kävelin tänään maneesissa (huonon sään vuoksi, ja huonon vaatetuksen vuoksi) noin tunnin ilman satulaa. Helosania tungettu noin puolikiloa suupieliin ja hackamoret päässä käveltiin. Äiti toi minut pois hakiessa lisää toplinea, koska se on jo loppunut.

Kotiin tullessani iskä kertoi hyvät uutiset: Videokamera on tullut korjaamosta! Eli siksi en oo saanut uutta videoo tai muutakaan tänne, kun kamera ollut siellä :) Mutta nyt se taas pelittää ja toivottavasti saan viimeistään sunnuntaina kun/jos hyppään niin kuvaajaa tulemaan :)

kännykkälaatu. toi on vähän hassusti

2 kommenttia:

  1. mä voin tulla kuvaamaan , riippuu monelta meet ;)

    VastaaPoista
  2. Ku sulla oli tuo kl:n finland-huppari nii haluisitko myydä jos et käytä? Jos siis ois sopiva mulle yms? jos et pysty vastaa tähä kommentteihi nii mun @ on johku97ATgmail.com

    VastaaPoista