tiistai 8. marraskuuta 2011

Antin koulutunti

Ihan alkuun pakko sanoa etten varmaan saa viisaan kuuloista postausta edes aikaseks, koska oon ihan poikki (osittain tunnin takia ja osittain oon muuten vaan väsynyt). Alkutunti oli yhtä h**vettiä kun ei ratsastaja jaksanut tehdä mitään kun ajatteli ettei hevostakaan kiinnosta. Eli alku oli taas kerran vähän taistelua mulla ja Popsulla, lopuks sain sen hyvin avuilla ja naps, yhtäkkiä muulista kuoriutui kouluhevonen! Silloin tuli semmonen "jes"-fiilis, kun tajus ettei ihan koko tunti mennyt hukkaan.

Ympyrällä taas mentiin pääosin, Antin vaatimukset meiltä: Popsu suorana, takaosa aktiivinen ja kaula ja selkä pyöreä. Välillä poikettiin ympyröiltä tekemään lävistäjiä, suoraa uraa asettaen ulos, suoraa uraa avotaivutuksessa jnejne, voltteja ja kolmikaarisia kiemurauria, sekä vähän ravipohkeenväistöjä. Popsu oli avoissa todella hyvä, sekä raviväistöissä.

Lopus ympyrällä kun otettiin laukkaa niin siinä Popsu oli oikeasti ihan hyvä, samoten kun teimme peruutuksia ja pysähdyksiä, ai että sitä käyntiä! Mutta ne olikin ne ainoat hetket kun se oli hyvä, loput vois kokonaan unohtaa kun meni niin penkin alle. Loppuravit eteen-alas ja 30min loppukäynnit.

1 kommentti:

  1. http://siruarno.blogspot.com/2011/11/millainen-hevosenomistaja-olen.html ;-)

    VastaaPoista