maanantai 7. marraskuuta 2011

Viikko-ohjelman suunnittelu + muuta

Heippa! Ekaks pakko sanoa että tätä blogia ei olisi kivaa kirjoittaa ilman lukijoita, kiitos kaikille ketkä lukevat tätä :) Sitten tähän päivään..

Ei ollut ratsastuskamoja mukana, joten menin farkuilla ja mun "tossuilla", hanskat ja kypärä sentään löytyi! Alkukäynnit käveltiin golfilla, mentiin se lenkki kerran kokonaan, jonka jälkeen maneesille. Käynnissä en tehnyt oikein muuta kuin asettelin ja taivuttelin, jonka jälkeen jo aloitin ravailun. Ympyröitä ja suunnanmuutoksia, välillä saatoin ravata pari kierrosta putkeen pelkkää uraa seuraten, katsoen ettei Popsu tulis niin epätasaiseks (mitä on tapahtunut juurikin suoristaessa/suoraan mentäessä) alkuun näin kävi, mutta  vakaa rauhallinen käsi ja pitkä pinna ja enemmän työskentelemistä niin alkoi heppa toimia Hetkittäin tuli ihan ok hyviä pätkiä, mut muulloin taas ei.

Laukassa Popsu oli ihan supermainio vasemmalle (niinkuin yleensäkin), oli tosi kevyt ja rento, meni itse eteenpäin joten sitä oli tosi kiva työstää. Oikealle se veti herneet nenään jo siitä kun piti ulko-ohjaa tuntumalla, joten oli pakko antaa sen kulkea pitemmällä kaulalla, lopuks sain sitä vähän lyhyemmäks (lue: vähän).  Loppukäynnit taas golfilla, jonka jälkeen hepo talliin ja ruuat ym hoidot.

Tänään mulla oli semitylsä koulupäivä, joten olisko ollut matikan tunti kun tein Popsulle kahdeks viikoks semmosen "viikko-ohjelman" jota pyrin noudattamaan mahdollisimman hyvin. Se on ajalle 7.11-20.11 eli tästä päivästä parin viikon päähän sunnuntaihin :)

MA Kevyesti koulua
TI Antin koulutunti (rankka)
KE Maastoilu/keventely
TO Kira menee Popsun (jos tallilla)
PE Kevyesti eteen-alas
LA Kilpailut eholla (rankka)
SU Keventelyä (palautuspv)

MA Koulua rankkatreeni
TI Antin koulutunti (rankka)
KE Hyppäämistä (rankka)
TO Kira menee Popsun (jos tallilla)
PE Maastoilua (reipas)
LA Kävely/Keventely
SU Kilpailut Keravalla (rankka)

Sanaselityksiä suomentaen tota viikko-ohjelmaa:
Rankka= Hikeen asti, Popsu joutuu tekee töitä
Jos tallilla= Jos Kira tulee tallille, eli ne on vähän auki vielä
Palautuspv= Mennään aina kevyesti kilpailujen jälkeen, koska ne on yleensä rankkoja
Reipas= Eli maastoon kun mennään niin paljon laukkaa ja ravia, käyntipätkiä välissä

Yritän nyt noudattaa tuota mahdollisimman hyvin, tää päivä eli tuo ylin maanantai on jo tehty ihan viikko-ohjelman mukaisesti.

Sitten, Fanny on tehnyt musta ja Popsuta videon youtubeen, ja se on ihan superhieno mun mielestä (vaikka ollaankin popsun kanssa siinä)! Fannylla on muutenkin ihan tosi hienoja videoita joten käykää katsomassa ja subbaamassa  . Tässä vielä se video! Ja kiitos Fannylle vielä täälläkin :)




Ja tosiaan ulkoasu on muuttunut, pistäkää kommenttia!
RIP Hickstead <'3

2 kommenttia:

  1. tosi hieno video + ulkoasu (ainoo vaa et kaks kuvaa ylhäällä on ehkä vähän pimeitä ja epäselviä, mutta hyvät kuvat silti) mä kans rakastan suunnitella tollai etukätee just tulvii viikkoja, mut harvoin ne sit menee sillai, mut teil on kyl tosi järkevä toi ohjelma (=

    VastaaPoista
  2. kiitos noora kommentistasi! Juu nuo kaksi kuvaa on aavistuksen pimeitä, itsekin huomannut saman. Mun mielestä välillä on vaikeaa suunnitella viikko-ohjelmia, mutta tää oli suhteellisen helppo tehdä, ja hyvä jos kuulostaa järkevältä! :)

    VastaaPoista