sunnuntai 6. marraskuuta 2011

ponipoika & esteitä

Moiksuli! :)

Elikkä Tuukka oli tänään mukana tallilla, opetin sitä laittaa suojat jalkaan ja hyvinhän se meni. Sitten mentiin kävelemään alkukäynnit golfille, taino käveltiin vain pienipätkä, Tuukka oli Popsulla selästä ja mä kävelin perässä omilla jaloilla. Golfilta jatkettiin kentälle jossa Tuukka tuli pois Popsun selästä ja mä menin sinne vaihtoehtoisesti.

Alotin käynnissä, tosi lyhyt käyntiverkka, vähän asettelua ja taivuttelua volteilla ja ympyröillä, jonka jälkeen ravia. Ravissa sit vaan ympyröitä ja suunnanmuutoksia, laukkaa otettiin sen jälkeen mukaan myöskin ympyröillä ja useilla suunnanmuutoksilla.

Sen jälkeen tulin noin 50cm pikkupystyä, muutaman kerran vain onnistuneesti. Popsulla oli tosi paljon energiaa kun heti huomasi että sen pidättämisessä kesti ja kesti kun se vaan meni! Mutta hyvä niin, että oli kans haluja hypätä koska hypyt tuntui tavallista "ponnekkaammilta", tuntui että viimein ponnistuksissa olis jotain voimaakin.

Sen jälkeen tultiin tynnyriokseria, se olikin jo n. 70cm, se oli lävistäjällä joten suunta vaihtui aina yli mentäessä. Okseri oli hieman nouseva ja myös vähän leveämpi. Tälle tuli ihan mahtavan hyvät hypyt joka kerta, lähti sopivasta paikasta, mentiin ilmavaralla ja "siististi/ tasaisesti" ilman mitään säheltämisiä.

Sitten tulimme trippeliä joka oli myös ehkä  80cm jos sitäkään, tälle tultiin myös vaan pari kertaa, sain tuotua hyviin paikkoihin jnejne, hypyt ehkä aavistuksen laiskoja siltikin.

Tulimme vielä okseria noin 80-90cm korkuisena lopuksi, ja levennettiin sitä vielä vähän. Tultiin ehkä 2 kertaa ja tuli hyviin paikkoihin ja hypyt tuntui taas voimakkailta. En nyt tiedä tajuatteko kun sanon että voimakkaita, sillä en tiedä mikä muu sana sopisi kuvaamaan omaa katsomustani niistä hypyistä.

Loppuravailin kevyesti, Popsu oli ihan super rento, niin hyvä, niin hyvä! Paljon vaan suunnanmuutoksia ja pysyi ai että tasaisena koko aika. Sen jälkeen Tuukka pääs Popsun selkään uudestaan kävelemään loppukäynnit.

Tallissa Tuukka pääs ottaa suojia ja suitset pois. En kiduttanu Tuukkaa kuitenkaa nii pahasti kun "joutu" kävelee vaan alkukäynnit, ja ihan ilosena se siel selässä oli!! :D

En siis hypännyt tänään niin paljoa, muutamia yksittäisiä, helppoja hyppyjä! Huomenna äippä tulee kuvailee.


tää on ihan paras kuva!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti