keskiviikko 23. marraskuuta 2011

varustepostaus no.7

Heippa! Nyt taas pientä varustepostausta, tällä kertaa meiän EA-boxin sisältö esiteltynä. Älkää pelästykö, sillä meillä on yli puolet kaikista mahollisista sideharsoista, haavaspraysta, rasvoista ja voiteista toisessa pakissa ja harjakassissa, eli tässä nyt vaan se mitä siellä ea-boxissa oli.


Effolin kertakäyttöiset kylmäyspussit. Noi on sinänsä todella kätevät, kun niissä on keskellä semmonen "pussi" mikä pitää puristaa rikki ja se mömmö tekee tosta kylmän. Harmi vaan että kertakäyttöiset.

Haavatyynytjä, toi yks on ihmisille tarkotettu mutta meneehän se nyt hevosillekin kun tiiän ainakin mimmonen se on.

Vanua/pumpulia, nää on tosi hyviä, kun desinfioi jotain haavaa.

Pieni osa meiän sideharsoista, jotka yritän pitää mahdollisimman puhtaina ennen käyttöön ottamista tarvittaessa =D

Neo Ice jääpussi systeemi juttu. Eli en oo kertaakaan viellä kokeillut, mutta noissa vasemman puoleisissa pusseissa on kylmäysmömmöä ja oikeanpuoleisessa on sideharso. Toi sideharso laitetaan minigrip pussiin ja yks tommonen mömmöpussi sekaan ja jääkaapiin hetkeks. Ja sitten sillä siteellä voi kylmätä jalkaa. On kuulemma hyvä, mutta saa nähdä sitten kun ite pääsen kokeilemaan.

Kruuse Vet joku poultice padding, tommonen "patja" tsydeemi. Ja perus animalintex tuossa alla. Nuo animalintexit on oikeasti todella hyviä, vaikka aika kalliita sinänsä, mutta suosittelen.

Pharman hygi-spray, eli haavojen putsaukseen/desinfiointiin. Eclipsen "super"hevossalva, rupiin ja semmosiin, ollut ihan ok/hyvä.

Ohutta sideteippiä, sakset ja mitäs EA-boxi olisikaan ilman jesaria? Se on oikeesti tosi kätevä kun tekee esim kääreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti