torstai 3. marraskuuta 2011

Ostoksia, siivousta, hevonen hyvä!

Heippa :)

Elikkä äiti tuli patistaa kotona että nyt lähdetään Cavalloo ostaa uus loimi ja kivennäisiä! Mikä oli sinänsä aika shokeeraavaa kuulla äitiltä, ilman että mä oisin vinkunut sitä. Eli sadeloimen ja kivennäisten hakureissulle. Onneks meiltä kotoota ajaa se alle 5min Cavalloon.. Kateltiin siinä eka hetki kaikkia loimia, sit toinen myyjistä lähti heittää jo kivennäis-säkkiä autoon, jonka aikana päätin mikä loimi otettiin. Päädyin sit Bucasin Irish turnouttii, joka oli musta väriltään jossa keltaiset reunat. Se oli ihan sika magee Popsun päällä! Niiiiiiin kuin nakutettu sille. Nappasin Cavallosta tosiaan Kingslandin kuvaston mukaan, ja tetti paikka alustavasti sovittu Cavalloon :) Vaikka vielä ei oo tiedossa tarkkaa päivää jolloin tetti olis. Myyjä näytti mulle niiiiiin ihanat tossut! Semmoset yötossut ja yökkärin housut, ihanat! hintaa tossuille oli 25e pakko käydä joku kerta ostamasa ne...


Uusloimi

Uusloimi

Käytiin alkukäynnit Golfilla käppäilee, jonka jälkeen mentiin maneesille ja alotin suoraan käyntityöskentelyn. Tein samaa kuin Antin tunnilla, eli ympyrällä pieni asetus mutta heppa suorana, sen jälkeen vähän väistettiin takaosaa uralta. Ravattiin reilu 5min alkuun ihan ympyröitä ja paljon suunnanmuutoksia vähän eteen-alas meiningillä. Sitten käynnissä harjoiteltiin pysähdyksiä, jotka ei tietysti sujunut alkuun ollenkaan, koska en ite valmistellut niitä kunnollisesti. No loppujen lopuks sain erittäin hyviä pysähdyksiä, ja kun korjailin just niitä "jälkeen jääneitä" jalkoja aina eteenpäin se puolaskelta niin oli tosi hankalaa pungertaa pohkeella kun ei jätkä liiku mihinkään mut lopuks sekin korjaus tapahtui jo sekunnissa.

Sen jälkeen ravissa tehtiin niitä täyskaartoja jolta tultiin uralle pohkeenväistössä, ah niin ihana tehtävä! Joka ei tänään sujunut kyllä yhtä hyvin kuin tiistaina, mutta kuitenkin ah! :) Sitten tehtiin kans sitä ravissa uralla että asetettiin ulospäin ja takaosa sisälle. Popsu oli niin jees tässä, se oli rento ja letkee, teki minkä pyysi :) Oikeaan kierrokseen tahti meinas hukkuu ja ravi kadota kokonaan, mutta otin maiskutuksen käyttöön kun meinas niin käydä, kun opin eka tuntemaan milloin se ravi alkaa kadota.

Sitten ravailtiin hetki rennommin ympyrällä, jonka jälkeen otettiin laukkaa. Laukassa ei tehty muuta kuin välillä lyhennettiin pieniä pätkiä sitä, meni aika hyvin. Tänään myös laukanvaihdot meni ihan ok, pari kertaa vasemmalta oikeelle vaihdot meni sähläykseksi ja vaihtoi ensin etuset ja takajalat oli jossain maneesin toisessa päässä, joten käännettiin ympäri ja tultiin uudestaan niin kauan että onnistu.

Popsu oli tänään oikeasti aika hyvä, alkuun se oli vähän kiikun kaakun, mutta loppua kohden parani ihan sikana! Oli rento ja hyvä, oli pieniä hetkiä aina kun Popsulla taivas tippu ja kolahti päähän eikä halunnu tehä mitään, mut se teiniangst kohtausten päätyttyä se oli ihan superi! :)

Huomenna Kira menee Popsun, ja lauantaina Tuukka tulee mukaan tallille ja sitten näkee minkälaisiin hommin pojat pääsee :O


KAAPIN SIIVOUSTA

BEFORE


AFTER
Sanottaanko vielä että puolet noista kamoista vois heittää vintille!!! :)

2 kommenttia:

  1. heii mulla on meggylle tollane samanlaine loimi ja sit mulla on sellane irrotettava kaulakappale siihe :D

    VastaaPoista
  2. tosi hieno toi loimi :) kuka on tuukka?

    VastaaPoista