torstai 17. marraskuuta 2011

Kipeä käsi...

Huhhuh kun ei yhtään omaperäisempää otsikkoa keksinyt, mutta tosta voittekin päätellä että mulla on käsi hieman kipeä. Olin tänää koripallokisoissa, ja sielä kaaduin ja vastustajista joku astu sit sen käden päälle. Nyt olis peukalo ja sen vieressä oleva "alue" turvoksissa, ja liikuttaminen sattuu aika kiitettävästi.

Kira meni tänään siis Popsulla, kun tulin tallille niin Kira oli jo lähtenyt kävelee jätkällä alkukäyntejä tielle. Menin sitten maneesiin kattomaan kun he sinne menivät. Kira meni gramaaneilla, joita Popsu vastusti ensiks (mitä ei oo ennen tehnyt), mut tosi hyvin rentoutu ja oli ihan normaalisti turhia venkoilematta. Gramaanit oli koko aika todella löysällä, muttei kuitenkaan niin että olis sotkeutunut jalkoihin. Ne meni raviväistöjä, -avoja sun muita, tosi hyvältä näytti!! :)

Mä kävelin selästä loppukäynnit, ja arvatkaa vaan oliko tuskaa pitää edes ohjia jotenkuten kädessä, sattu ihan p**keleesti. Ja tottakai huomena 2 hevosen liikutus/ratsastus edessä.... No buranaa naamaan ja niillä mennään. Tänäänki lainasin Popsulta linimenttiä (kylmäävää) ja tungin tohon omaan käteen. Nyt ei ole kuvia tai mitään, huomenna luultavasti olis :) Ja ainiin, laitoin tänään ekat "purkit" toplinea Popsulle. Eli se saa aina kauran kanssa ne, nyt alkuun vähän alle puoli litraa/kerta (ja niitä annetaan 4 krt pv). Viikon kuluttua sitten nostetaan että 4 litraa yhteensä päivältä (litra/ kerta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti