torstai 10. marraskuuta 2011

Varustepostaus no.5

Heippa taas, eli oon parin viikon aikana kuvaillut mun omat ratsastuskamppeet, joista teenkin nyt sitten teille varustepostauksen. Jotkut kuvat on ihan oudosti valottuneita ja huonosti otettuja, koska kuvasin kaikki automaattiasetuksilla ihan tosi huonossa valossa (laiska minä) jonka vuoks ne ei oo laadultaan mitään kummoisia. Pääasia että niistä saa selvää!

TALLIVAATTEET

Ekana Kingslandin verkkatakki, tää on mun mielestä tosi kivan mallinen, istuu hyvin ja siinä on kivat värit. Ainoa miinus että tippuilevat hiukset jää tohon kiinni ja kaikki muukin lika, eikä ole lähteäkseen.

Kingslandin valkonen "suomi" huppari. Tää on joku niin ikivanha ostos mikä oli aika turha, sillä en käytä tota melkeen koskaan, todella harvoin. Syy siihen on että se on ainakin 2 kokoa liian iso mulle ja vähän ahdistaa kun suomenliput jokapuolella, selässä on semmonen jättiläis-suomilippu.

Ehdoton lempparihuppari! Kingslandin tommonen ihanan värikäs, ihanan mallinen ja istuu hyvin :) Siinä on toinen hiha ottanu vähä osumaa kun jäi pyörän ketjujen väliin, ompelin sen ainakin 5 eri kohtaa kasaan ja vieläkin käytössä :) Toi alin väri pitäis olla sininen, oho perussa haalistunu vihreeks.

Kingslandin "suomipaita" taas, tää on tosi kiva, mut noi suomijutut ahdistaa vähän tässäkin. Tää on kivan mallinen myöskin ja tosi kivaa materiaalia!

Mun eka "virallinen" ratsastuspaita, ostettu vuonna peruna. Kingslandin tämäkin, vähän väljempi mulle mutta kiva.

Tätä käytän vaan tallilla ja yöpaitana, Finnderby-paita. Sain tän kun olin 2010 vuonna Ypäjällä kenttäleirillä, leirin päätteksi.

Ratsastussukkani vasemmalta oikealle.
Horzen tommoset vihertävät sukat kokoa 29-35! Voitin Loviisasta kisoista, ja jalan kokonihan oli 38-39.
Sitten vaaleenpunaset Kingslandin saapassukat. Nää on kivat se ekat kaks-kolme käyttökertaa mut rispaantuu heti ja tulee reikiä.
Seuraavat sukat myös Kingslandin mutta sinisinä, sama juttu kuin edellisissä.
Sitten Cavallosta ostetut vuonna peruna, sukat. Kivan paksut talvisin, ja nää on palvellu jo useempaa vuotta menemättä miksikään :)
Vikana Kingslandin sukat, ja nää on noita edellisiä Kingslandin sukkia paljon paremmat! Ei tuu reikiä eikä oo rispaantunut.

Kingslandin caprit ja lökärit. Molemmat tosi kivat ja näppärät (menee myös esim koulun liikkatunneilla, sekä sunnuntaina kotona löhöilyvaatteina).

Ylläolevien housujen takataskut

Kingslandin verkkarit, näitä käytän vaan kisahousujen päällä, kun laitan heppaa kuntoon jne. Kun otan siis verkkarit pois kisahousujen päältä vasta kun nousen hevosen selkään, ettei valkoset likaannu.

Ratsastushousut vasemmalta oikealle.
Pikeurin tais olla Luganat jos nyt näin äkkiseltään oikein muistan. Nää on ollut mulla jo reilu pari vuotta, ja vielä yhtä hyvässä kunnossa! Tässä loppupuolella väri on ehkä vähän haalistunut, mutta voi sanoa että hinta-laatu suhde oli kohillaan.
Kingslandin Jessica Star housut, nää on kans ollu jo pari vuotta, ihan hyvät on ollut, istuu hyvin jne, mutta haaroihin tullut reikä ja polvipaikkojen saumat vähän lähteny purkautumaan.
Lopuks on Kingslandin jotkut punaiset housut, mitkä on uusimmat ja joita käytän eniten :) Tykkään näistä ehdottomasti eniten! Takataskun kuva kiva, ja väri sopivan pirtee :)


KISAKAMAT

Kingslandin kisapaita, käytän vain estekisoissa. Tosi kivat värit ja mätsää siihen ylhäällä olevaan huppariin. Tää on ehkä 1-2 kokoa liian iso mulle, mutta kiva.


Pikeurin kisapaita, tätä käytän ainoastaan kisatakin alla. Tosi kiva, vaikka meinaan välillä kuristua tohon kaulukseen! Istuu hyvin muuten. Väri nykyään ehkä vähän väärä...

Pikeurin kisatakki. Myyjä sanoi että tää on vähän "yleismallia" kun on vetoketjut takana et saa hypätessä tilaa pyllistettä ja koulua mentäessä ne voi sulkea. Tää on ollut tosi hyvä, mutta vuoden vaihteessa vaihto isompaan. Eli näin alustavasti : tämä on myytävänä ensi vuonna.

Tasku ja hihanapit.

Kisahousut vasemmalta oikealle.
Ekana Pikeurin kokopaikkaiset kisahousut, nää on tosi kivan malliset muuten mutta tulee liian ylös ja puristaa mun mahan ihan lyttyyn :D
Sitten Kingslandin polvipaikkaiset kisahousut. Näistä en oo löytäny ainakaan vielä mitään muuta kuin hyvää! Materiaali tosi kivaa, alhaalla lahkeissa ei oo tarroja vaan "venyvä" kohta jonka vuoks jalan saa pujottamalla helposti läpi, sekä takataskun kuva on hieno!

TAKIT


Kingslandin toppaliivi, tääkin ollut jo parisen vuotta mulla, alkaa olla jo vähän kurpahtanut mutta käytössä vieläkin. En oo kertaakaan jaksanut pestä sitä.


Seurantakki. Eli siinähän lukeekin sitten väärä seura, kun sen tän vuoden alussa vaihdoin. Tämäkin Kingslandin takki on ollut mulla jo 2 vuotta. Ei ole käytössä enään ton väärän seuran takia, enkä oikeen voi myydäkään tätä kun mun nimi ja seura siinä lukee :/


Palvon tätä Kingslandin takkia talvella! ihana untuvatakki, oikeasti jos ette halua palella talvella niin tää on tosi hyvä ostos! Tässäkin on yks huonopuoli, näytän 500kiloselta merimakkaralta tää päällä, vaikka tän koko on XXS.


SAAPPAAT
Mustat Tretornit, mun ensimmäiset saappaat jotka on ollu kans joku pari vuotta mulla. Nää on niin kätevät noiden edessä olevien kiristysnarujen vuoksi! Voi säätää haluamalleen leveydelle pohkeen. Ne on nyt aavistuksen likaiset, mutta yhtään huonompaan kuntoon ne ei ole käytön aikana mennyt.


Lempparisaappaat, DeNirot, ostettiin kesällä Cavallosta. Näiden piti jäädä "kisasaappaiksi" mutta nyt ne on suurinpiirtein jokapäiväisessä käytössä. Tosi mukavat jalassa, nahka pehmeää.


MUUTA
Kypärät.
Ensiks vasemmalla on CRW joku kypärä, tosi kiva muuten mutta liian pieni :/ Tarkistan koon kun oon seuraavan kerran tallilla, halukas voi ostaa hintaan 10€ plus postikulut. Ja jos oot oikeen kiva nii lähtee vaikka vitosella.
Sitten Charles Owen varmaanki wellington?? ei mitään hajuu, sain iskältä joululahjaksi viime jouluna. Tää on niin tosi ihana kypärä, vaikka kesällä ehkä turhan hiostava :)



Kannukset.
Vasemmalla on jokut "valekannukset" jotka on Sprengerin, en oo käyttäny kertaakaan enkä varmasti tuu käyttämään. Halukas taa ostaa 15€ + postikulut.
Oikealla 15mm kannukset tylpällä päällä, käytän aina hypätessä ja kisoissa ja valmennuksissa ja välillä yksin mentäessäni :)

kouluraipat vasemmalta oikealle
Sininen randomraippa, risanen kun mikä ja jos myisin niin hp olis 10snt.
Sitten HIHSistä ostettu sininen piiska, tosi hieno mun mielestä ja kiva.
Sitten Fleckin raippa, tää on kolmas tämmönen (2 edellistä kössitty!!!) ja on ollut tosi hyviä.
Sitten yks puupalikkaa muistuttava musta joku keppi, hp 2snt -> pyöristetään 0€. :D En käytä koskaan

Ylhäältä alas.
Ekana on tosi lyhyt Hööksistä ostettu raippa, tää on tosi kiva mutta olis ehkä vähän käytännöllisempi jos olis pidempi.
Sitten Idänratsusta ostettu raippa joku "toowomba race whip" :D Tosi kiva tääkin ,mut olis käytännöllisempi jos pidempi.
2 vuotta sitten ´hihsistä ostettu kultainen blingbling-raippa, joka otti tänä kesänä maastoreissulla osumaa ja katkes. Nykyään se on korjattu muutamalla jesarikerroksella.
Sitten Cavallosta arvonnasta voitettu esteraippa joka on Jacsonin. Tää on ihan superkiva! Käytän aika usein.
Sitten Fleckin esteraippa, joka on mun mielestä liian jämäkkä, enkä käytä oikeen yhtään.

roecklin talvihanskat vasemmalla, ne on tosi kivat mutta ei mun mielestä mitenkään lämpimät.
Keskellä (kappas ku niitä hanskoja ees näkyis) valkoset Tattinin hanskat. Käytän koulukisoissa.
Oikealla Roecklin kesähanskat, nää on ollut ihan tosi hyvät!

PIPAT

Vasemmalla Happy-go-lucky pipo, jonka sain vuonna 2008 silloiselta seuralta "tsemppipalkinnoks" Tykkään niin tästä kunhan olis vähän isompi.
Loput on Kingslandin pipoja, vasemmalla vanhin ja oikealla uusin. Keskellä jättitupsupipo <3


hhuhhuh tästä tuli tylsä.

7 kommenttia:

  1. Tekstis perusteel et käytä tota valkost kingsland hupparii nii haluisitko myydä? Jos siis koko sopis mulle/suostut myymään. :) Toooosi kiva postaus tää!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. mullaki on tommonen merimakkara takki :D lovetan sitä, ihanan lämmin <3

    VastaaPoista
  4. haha, kelpais toi sun kl:n lempihupparis mullekki! (; Mutta mutta paljo maksaa tuo merimakkara takki?=D

    VastaaPoista
  5. Oletko myynyt vielä noita valekannuksia? Voitko laittaa mulle sähköpostia osoitteeseen utu88@netti.fi?

    VastaaPoista
  6. mistä ostit nuo kl lökärot ? : )

    VastaaPoista
  7. Jos joku sun tuttus osaa ommella niin tohon KL:n seuratakkiinhan voi ommella jonkun lapun päälle :) Voisit vaikka brodeerauttaa/painattaa lapun, jossa on sun nimi ja sit joku vois ommella sen siihen päälle :) (jos tajusit)

    VastaaPoista