torstai 10. marraskuuta 2011

Kramppaava olkapää

Eilen oltiin Popsun kanssa pimeällä kävelemässä maastossa. Mulla oli taskulamppu ja heijastinliivi, ja Popsulla oli joka jalassa heijastimet, sekä ohjissa heijastimet! Menin ilman satulaa ja hackamoreilla. Kun maastossa oltiin kävelty 15-20 minuuttia mentiin maneesiin ja siellä ehkä noin 10 minuuttia ravailin pitkällä ohjalla ihan kevyesti. Popsu oli hyvä.

Tänään taas kun Kira meni, jätkä asettui ja taipui kyllä sinne meille vaikeaan oikeaan kierrokseen, niin sitä sai pitää ihan kunnolla että se pysyi asettuneena. Tän vuoks kun Kira oli hetken ratsastanut (20-30min about) niin sen piti lopettaa koska sen oikeaan kierrokseen "pitämisen" vuoks hänellä alkoi olkapää krampata! Nousin sitten itse selkään, ja Kira avusti siinä hetken mua. Taivuttelin itekin just ja pelleilin asettamisella, eli välillä saatoin asettaa ulos jne. Popsu oli alkuun siis ihan kaamea, lopussa vähän parempi oikealle mutta olisi voinut olla vieläkin "helpompi" ratsastaa sinne.

Anteeks ettei oo ollut paljoa uusia kuvia musta ja Popsusta nyt täällä, viikonloppuisin saan paremmin kuvia, kun silloin äiti tai joku muu jaksaa tulla mukaan ja on enempi aikaa :) Kisoista ainakin tulee kuvia + videoita, kunhan saisin edes joskus niitä ratoja ladattua tännekin?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti