sunnuntai 13. marraskuuta 2011

What goes around, goes around, comes all the way back around

Kirjottelen nyt vielä uudestaan tänään, kertoen mitä teimme tänään Popsun kanssa ja mitä muutosta viikko-ohjelmaan tulee.

Elikkä kuvailin taas Popsua tarhailemassa, tällä kertaa se nössöili eikä riehunut, vaan tunki naamansa kameran eteen et ota kuva oon söpö. Mentiin alkukäynnit golfilla, ja maneesissa jatkettiin käynnissä puolipitkällä ohjalla. Mentiin muute hackamoreilla, kun menin ihan tosi kevyesti, jätkä toimii hyvin myös niillä joten miksei? Välillä niitä on kiva käyttää, tai no käytän niitä "kävelysuitsina" nykyään aina yleensä. Ravattiin puolipitkällä ohjalla paljon ympyröitä ja suunnanmuutoksia, lopuks otettiin vähän laukkaa ja sitten eteen-alas loppuravit. Popsu oli aika hyvä! Ainakin rento :)

Viikko-ohjelmaan tuli siis sen verran muutosta ettei tiistaina ole Antin koulutuntia, joudun mennä itsenäisesti. Koska Antti olis pitänyt tunnin 15.30-16.30 mutta mulla loppuu koulu vasta 15.15 enkä ehtisi siinä ajassa hevosen selkään. Kirastakaan en ole ihan vielä varma, koska jos hän ei pääse tulemaan tallille niin menee Popsun vasta ensi viikolla näillä näkymin, mutta ei vielä tiedä joten en sano mitään :)






Kuunnellu tän illan justin timberlakea, mitä kuuntelin 3vuotta taaksepäin.



 now you want somebody
to cure the lonely nights
you wish you had somebody
that could come and make it right

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti