sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Eholla rämpimistä!

Moikka! Eilen tulin niin myöhään kotiin kavereilta niin en enää jaksanut kirjoitella tänne mitään kisoista, koska nekään ei mennyt mitenkään loisteliaasti, päinvastoin.

Tallilla laitettiin Zigge ja Popsu valmiiksi, kannettiin kamat autoon ja sitten hepat koppiin ja menoks. Matkat sujui ihan tosihyvin! Molemmat hevoset seisoi nätisti riehumatta, saadaan olla ylpeitä niistä!

Alkuverkkasin 90cm verkkaan ulkokentällä, vähän ravia ja laukkaa jonka jälkeen sisälle siihen noin 5mx5m verryttelyyn. En saanut yhtään hyvää lähestymistä esteelle verkassa, mikä vähän arvellutti radalle lähtiessä. 90cm rata meni loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikka radan jälkeen oli semmoinen olo että häpeäisin silmät päästä. Alkurata oli vähän jäykkää ja tönkköä menoa, mutta kun ite rentouduin ja Popsukin rentoutu niin loppurata meni ihan hyvin. Otettiin silti yhden huonon lähestymisen takia perusradalta 4vp.





100cm rataa kävellessä oli jo vähän semmonen olo että ei hemmetti.. Verkassa Popsu oli oikeasti niin hyvä! Ekana ulkona hyppäsin ristikkoa ja pikkupystyä, ravailin ja laukkailin, jonka jälkeen siirryin sisäverkkaan. Tälläkertaa sain ihan superhyviä hyppyjä ja lähestymiset oli hyviä myöskin, jes olin ihan hyvillä fiiliksillä lähdössä radalle (ajattelin että nyt vois mennä jopa hyvin).

 Kuitenkin, taisin tippua pilvilinnoilta vähän turhankin kovaa... Ekalle esteelle, toin aivan liian huonosti Popsun, melkeen jopa lensin sieltä kun tasapaino horjahti.. Ei huhhuh, ja sen jälkeen en voinut keskittyä kunnolla rataan kun jäin miettii että apua mitä mä sählään. Ja no tarviiko enempää sanoakaan että loppurata olikin sitten sellasta yhtä sähläystä. Hypyt tuli suurimmaks osaks ihan juureen ja oli ihan järkyttävää katsottavaa. Muutama ihan hyvä hyppy onneks eksyi mukaan. :)

Radan jälkeen oli semmonen olo että nyt kotiin ja heti, häpesin niin paljon (ja vieläkin) omaa ratsastusta. Ja sanon että mulla oli hirveet paineet radalla, kun tiesin että katsomossa on tuttuja jotka ei ole pitkään aikaa kuullut minusta ja mun menosta mitään, ja arvatkaa oliko huonosti ratsastetun radan jälkeen semmonen fiilis että kaikki ajattelee että oon väärässä luokassa ja aivan järkyttävän huono ratsastaja... Nohnoh, nää oli yhet huonot estekisat, Keravalle ensi viikolla ja toivotaan että siellä menisi vähän paremmin :)






90cm verkka

90cm sarjan a-osa

90cm perusradan viimeinen

100cm viimeinen

100cm

100cm


IHMISET, naurakaa videoille, ainakin metrin :D hahaahahah  :) Ens kerralla sit paremmin!

1 kommentti:

  1. Hyinhän toi meni, varsinki ysikymppinen. Tos metris kyl kieltämättä puomit vähäh kolahteli, mutta hyvin se silti meni ja ens kerralla sit vielä paremmin (=

    VastaaPoista