keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Verta ja hikee!

Heippa vaan, aattelin kirjottaa vielä muutenkin kuin vaan varustepostausta.

Eilen menin Popsulla ihan superkevyesti, lähinnä käyntiä, koska huomasin että sen suusta tuli verta. Eli käyntiin jäi se ratsastelu.. Letkutin suun, ja laitoin suupieliin helosania, en löytänyt haavaa oikeen mistään, kun ei suupieletkään ollut auki että verta tulis niin.

Tänään taas menin kunnolla, taino en siis rankasti mutta tällä kertaa ihan ravasin ja laukkasinkin, eikä verta tullut mistään? Kumma juttu. Noh siinä vähän hämmästellen ja kummastellen ratsastin normaalisti, ja mietin vähän että mitä se eilen sit oli. No mutta, Antti oli pitämässä koulutuntia samaan aikaan jollekulle muulle, mutta samalla herui mullekin kommenttia. Tällä kertaa positiivista, erittäin positiivista! Sain kuulla kuinka osaan jo pitää ohjia tarpeeksi lyhyenä, kuinka Popsu oli kauniisti luotiviivalla ja kuinka se polki takajalkoja ihan hyvin alle (lue: ihan hyvin). Kysyin vielä että eikai Popsu oo liian pitkänä, niin Antti sanoi "niin pitkä ettei se oo liian pitkä" ja mä aloin nauraa kun oli niin hauska kommentti =D Mutta pientä piristystä päivään kun saa kuulla jotain positiivista.

Sitten tallissa siivosin koko meidän vinttitilan mikä ollaan sieltä viety, ja samassa kaivoin Popsun tissiliivit ja laitoin ne sille päälle, koska nyt vähän noi loimet hankaa just klipattua karvaa varsinkin ryntäistä. Eli ne tissiliivit oli siihen etuosaan se jännäkappale just tohon tarkotukseen ja meillä ollut oikeen toimiva kapistus viime talvena :) Kaapinkin siivosin taas kerran ihan uusiks, ja lajittelin kaikki huolellisesti, pesin myös kamat.

Eli oon ollut aika aktiivinen! Huomenna Kira menee Popsun ja perjantaina Aino menee ehkä Popsulla, hän vielä ilmoittelee huomenna jos ei ehdi =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti