maanantai 14. marraskuuta 2011

Siivousta vaihteeksi.

Äiti tuli nappailee meistä pari kuvaa ulkona ennen kuin menin laittamaan jätkää kuntoon, ne kuvat saatte katsoa postauksen lopussa.

Alkukävelin golfilla, jossain vaiheessa käännyin takasin ja mentiin maneesiin. Siellä käynnissä asettelin ja taivuttelin Popsua molempiin suuntiin niinkuin yleensäkin. Se oli oikealta takaisin vasemmalle tosi ärsyttävä, eli jännittyi ja muoto katosi, mutta hetken päästä se tuli takaisin. Otti myös vähän vastaan vasemmalta puolelta, jonka vuoks käsi meinas väsyä koko ajan ( kyllä, jännitin sitä välillä kun en pystynyt rentouttamaan).  Ravissa sama juttu, jos esim suoralla hevosella koittaisi kulmaan mentäessä asettaa vasemmalle niin Popsu jää kiinni vasemmalta puolelta eikä meinaa asettua. Lopuks tää ongelma korjattiin.

Maneesissa ehdin vähän laukatakin, meni ihan ok. Oikealle aavistuksen pitkä, jos otti ulko-ohjaa enemmän käteen/tuntumalle > kilarit. Maneesissa oli jonkun koulutunti ja joku läpiratsastamassa jonkun hevosta huolella, niin ajattelin mennä kentälle etten olisi tiellä.

Kentällä laitettiin piuhat, (kiran ohje) ja taivuteltiin "ronskisti" aina molempiin suuntiin, vähän vuorotellen siten että oikeaan kierrokseen saatoin asettaa ulospäin, eli vasemmalle ja toisinpäin. Laukassa se oli oikealle tosi järkky, eli kulki pitkänä ja sai kilarit kun otti ulko-ohjaa enempi käteen saadakseen sitä lyhyemmäksi edestä. nohnoh, onneks Kira menee jätkän torstaina.

Lopuks en enää jaksanut taistella niin menin puomia todella pienellä kahdeksikolla. Eli melkeempä vois sanoa että "volttikahdeksikolla". Popsu vaihtoi laukat hyvin, oikeaan kierrokseen kaarteessa meinaa vähän kaatua sisälle sisäpohjetta vastaan, mutta sain sitä vähän paremmaksi loppuakohden hetkittäin.

Loppuravit oli lyhkäiset, jonka jälkeen pitkät loppukäynnit maastoon. Huhhuh, olin ihan rättipoikkipuhkiväsynyt tän jälkeen. Kuitenkin tallissa jaksoin siivota koko kaapin, pestä rintaremmin, panssarin, vyön, suitset, satulan ja kuvata  uuden varustepostauksen kuvat.





Loppuun vielä uusvideo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti