torstai 24. marraskuuta 2011

Siivoilua (taas vaihteeksi)

Tänään en siis itse ratsastanut, vaan Kira läpiratsasti jätkän. Kun menin tallille, lähdin heti kävelee maneesille et näkisin vielä vähän aikaa kun Kira menee Popsulla, mutta ne kävelikin mua vastaan sieltä. Kira kerto että Popsu oli ollut oikeen ihanan kevyt edestä (yleensä ollut aika raskas varsinkin kun väsyy) ja toiminut ihan kuin ajatuksella ja todella pienillä avuilla, eli kuulolla se oli ollut. Ja oli todella hyvän tuntuinen ollut. Eli oikeen mainiota!

 Kira suositteli mua menemään esteitä enemmän mitä nyt oon mennyt, kaikenlaisia jumppasarjoja jotta Popsu joutuis tekemään vähän aktiivisemmin ja sais takapäähän lihaksia. Tehään kans mäkitreeniä, ja peruutuksia ja paljon siirtymisiä takaisin ja askeleen lyhennyksiä sunmuita. Hyppään nyt hyvällä tuurilla kerran viikkoon + kisat, mutta nyt ei oo hetkeen kisoja tulossa niin 1-2krt viikossa jumppaa esteillä sun muuta olis tarkotus päästä menemään(ens sunnuntain kisasuunnitelma meni plörinäks koska iskälle ei käynyt kuskaus)

Tallissa siivoilin taas kerran ihan huolella kaappia. Tälläkertaa pyyhin jokaisesta kaapissa olevasta purkista/putelista pölyt ja vähän hyllyiltä (vähän). Järkkäilin koko kaapin sisältöä vielä vähän uusiks, enkä edes muistanut ottaa "ennen-jälkeen"-kuvaa. Lisäks vein turhia kamoja vintille siististi paikoilleen! Myönnän että siivoilin myös osittain sen takia tänään, kun Aino menee Popsulla huomenna ettei tulis ihan kamala fiilis kuinka sotkunen oon. Tosiaan, tein Ainolle koneella Popsun "käyttöohjeet", siellä on siis mitä ruokaa se saa ja mitä pitäis tehä ja vähän vinkkiä miten Popsu toimii hyvin ratsastaessa =) Toivottavasti siitä on edes vähän apua Ainolle. Huomenna en mene itse siis ollenkaan tallille kun meen leffaan. Tuukka tulee lauantaina sitten mukaan heppailemaan, ja on vielä vähän auki että mitä Popsulla sillon tehdään. :)

1 kommentti:

  1. ilman sitä lipuskaa sun illasta ei ois tullu mitään ku kännykkä ois koko ajan ollu piippaamassa ;)! lue se lappu muuten vikasta sivusta , kirjottelin sinne kaikennäköstä :P ja ovesi avain on samassa paikassa mihin sen mulle laitoit :)

    VastaaPoista