maanantai 21. marraskuuta 2011

I hate mondays...

Argh, on ollut kyllä yks ihana maanantaipäivä taas! Ensiks koulussa ekalla tunnilla astuin ruuvin päälle joka tottakai uppos jalkaan (on muuten kipeä), sitten myöhästyin 15 minuuttia seuraavalta tunnilta, kolmannelta tulee negatiivista wilmaan ja viimesellä tunnilla saan kuulla että kemian kokeesta tuli 5+, ja äiti lupas tulla 3 jälkeen heittää mua tallille niin tottakai sekin tuli vasta puol 5 vaikka toisin sovittiin. Eli oikeen mainiosti mennyt päivä joo. Nyt ei kyllä enää kuin naurata koko päivä, oon niin väsynyt, onneks täykkärit tulee tänään... :D

Tallilla laitoin Popsun tosi huolellisesti kuntoon, pitkät alkukäynnit ja alkuverkat käynnissä. Taivuttelin vasemmalle erityisen paljon, sillä se on vähän vastustellut sinne päin asettamista nyt pari päivää. Lopuks vasta laukkojen jälkeen sain sen kuulolle, ja sain sen taivutettuakin läpi vasemmalle. Laukassa ei tänään tehty mitään muuta kuin vastalaukkoja ympyrällä. Ei siis myötälaukkoja otettu juuri ollenkaan. Tässä huomasin, että Popsun tasapaino on parantunut huomattavasti, sillä ennen se vaihtoi tai rikkoi raviin, mennessä vastalaukkaa (varsinkin kaarteissa). Ja nyt sain jo taivutettua sen sisälle ja mentyä ihan todella syvälle kulmiin vastalaukassa. Ja meno oli paljon tasaisempaa ja rauhallisempaa. Loppuravit vielä pikaseen, ja pitkät loppukäynnit.

Tallissa ratsastuksen jälkeen pesin suitset, satulan, -vyön, molemmat saappaat ja siivoilin kaappia. Iskä toi vielä elektrolyyttejä, BE-vitamiinia ja Showshinea meille, kun ne oli jo loppu. Argh myös ärsyttää, että unohdin laittaa Nellin hevosen passin ja Nellin jäsenkortin sen kaappiin tänään, kun ne unohtu jo eilen mun laukkuun... Tosiaan Tuusulaan ollaan näillä näkymin menossa sunnuntaina. Ainiin päivässä oli huonoa vielä se, että äidin piti tulla kuvaamaan mua ja Popsuu tänään, mut huomasin sit tallilla että kamerasta puuttuu muistikortti..




1 kommentti:

  1. hei jee sä oot ollu ihanan aktiivinen nyt viimeaikoina, kiitos siitä on aina kiva kun on uuta postausta tullut (=
    ei oo tainnu sulla olla mikään paras päivä D:

    VastaaPoista