keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Golfilla

Heippa!
Ollaan saatu lupa ratsastaa Golfilla, kun golfkausi päättyi, ja oon jotenkin ihan superinnoissani asiasta koska ne reitit on tosi kivat ja näkymät ihan mahtavat :) Käytiin siis tänään katsomassa paikat :) Lenkkihän kestää noin 10min päästä päähän, niin mentiin se kaks kertaa edestakaisin eli tavallaan 4 kertaa koko golfi :)

Eka kerta käveltiin vaan, tokalla kerralla ravia ja vähän laukkaa, kolmannella ravia enemmän ja laukkaa enemmän, ja vika kerta laukkaa melkeenpä koko matka, ja lopuks vähän ravia ja noin 15minuutin kävelyt ja talliin :) Nelli tarttui tosiaan hepallaan mukaan :)

Tallilla odotti yllätys, nimittäin 2 päivää sitten maksoin porkkanat ja tadaa ne odotti mua tänään tallin käytävällä. Ihana raahata semmonen "kevyt" säkki siitä kaappiin, mutta nyt on ainakin jätkälle pitkäks aikaa iloa:)!

Toinen yllätys oli semmoinen ikävämpi, nimittäin..... Löysin meidän Bucasin sadeloimen täysin riekaleina jätkän päältä kun hain sen tarhasta. Sehän tarhaa muutenkin yksin niin tiedä sitten mitä itsetuhoisia leikkejään siellä reenaillut. Loimen etukiinnitys systeemi IRTI kokonaan, tarroineen päivineen löysin maasta, loimi pepun päältä hajalla, ja edestä loimi ihan säpäleinä.. Siis siitä on irronut isoja paloja, en kyllä usko että tota loimea enää niinvaan mennään pelastamaan, pakko kai se on uusi ostaa.. Tosi ihanaa jos jätkä alkaa rikkomaan loimiaan!! hyihyi.

Ajattelin tosiaan lainata kaverilta klipperiä tässä lähiaikoina ja vetästä jätkältä turkkia pois, ennen en oo klipannut mutta pakko kai se on jostain aloittaa?! Pyydän kuitenkin kaveria auttamaan, koska esim kainalot on varmasti tosi vaikea klipata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti