tiistai 29. marraskuuta 2011

Varustepostaus no.8

Postausta toisen perään, tälläkertaa taas uusi varustepostaus. Esittelen nyt meidän riimut ja varret.

Ruskea Waldhausenin riimu karvapehmusteilla. Ostin tän Cavallosta, ja tää on ensimmäinen riimu minkä oon Popsulle ostanut. (eli sillä on tunnearvoa =D) Se on muuten ollut hyvä, mutta Popsu sai ihan alkuaikoina vetopaniikin tapasen hössötyskohtauksen ja sen takii noi jotkut kohat on tosi rispaantuneita.

Joku parineuron riimu, jonka sain Popsun mukana. Ennen oon vihannut, inhonnut tollasella kiinnityksellä olevia riimuja, mutta tähän oon rakastunut. Tää on jotenkin niin "perfect" Popsulle.

Tämäkin on joku "halppisriimu", jonka sain myös Popsun mukana. Tääkin on todella kiva! Tykkään väristä ja kun on turvan päältä ja niskasta pehmustetut:)

Eskadronin riimu, rakastan sitä ja sen väriä, ostin sen hihsistä tänä vuonna, niinkuin jotkut varmasti muistaakin kun esittelin niitä ostoksia silloin aikasemmissa postauksissa.

Kuljetusriimuna toimii myöskin tänä vuonna hihsistä ostettu nahkariimu tommosella lampaankarvapehmusteella. Se on vielä vähän uutuudenjäykkä, mutta muuten ollut tosi hyvä ja käytännöllinen :)

Vihreä naruriimu, tää jos mikä niin on kätevä ja näppärä, ja tykkään siitä tositosi paljon. Ton oikeenlaisen solmun tekeminen on kivaa, ja tykkään ton riimun väristä. Käytetään tätä kyllä aika harvoin, mutta en luovu!


Yllä on Popsun "tarhanaru", tommonen virheä jossa kaksi eri sävyä.

Alla on rikkinäinen naru, jonka kietasen Popsun kaulan ympärille kun vien sen vesariin enkä jaksa laittaa riimua..


Yllä Eskadronin naru jossa on toi jännä lukko, tää on niiiiin älyttömän hyvä lastauksessa. Jos heppa saa siellä paniikin niin vaa vetäsee tosta niin lukko aukeaa helposti ja nopeasti. Ostin hihsistä.

Alla sininen tosi pitkä naru, joka on myös tarhakäytössä.


Yllä on delta, jaa no eipä siitä mitään sanottavaa? :D

Alla on ketjunaru, välillä laitetaan tää silleen jännästi (ei turvan ympärille tai suuhun) kun lastataan sitä, varmuuden vuoksi. Tosi kiva ja kätevä ollut :)

Tommonen taikanaru! En tiiä miksi pitäis kutsua, mutta kun tehdään maastakäsin juttuja niin tää on ollut aina apuna (naruriimun kanssa)

Ylhäällä juoksutusliina, missä on nahkainen pää ja näppylöitä melkeen koko matkalta. Muuten tää olis tosi kiva mutta on todella "tönkkö".

Alhaalla ihan perus juoksutusliina, ihme kun ei oo toi lukko mennyt vielä rikki (mitä muilla nyt on reippaasti katkeillut..) Molemmat on 15-20m



Tää ei kuulu aiheeseen, mutta kun löysin vintiltä niin on aivan pakko esitellä. Tein tän viimevuonna käsityötunnilla, toi on heijastinkangasta ja hökötys esittää rintaremmiä. Se on vain aavistuksen pitkä Popsulle, mutta hyvin toimii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti