sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Aaseja, sun muuta ilmotusasiaa

Ihan ekana mun on aivan pakko näyttää kuva aaseista, jotka me kohdattiin Popsun ja äitin kans alkukävelyllä. Otin yhden kuvan erikseen yhdestä niistä aaseista, joka oli oikeesti ehkä suloisin ja nätein aasi minkä oon ikinä nähnyt! Se oli ihan tosi pieni, lyhyillä jaloilla, pullea ja sulonen.



Noniin ja asiasta kukkaruukkuun, kun oltiin alkukäynnit kävelty maastossa niin mentiin kentälle tuuppailemaan. Käynnissä alotin pidemmällä ohjalla, tavan mukaan asetuksia ja taivutuksia volteilla, vähän väistöjä myös sekä lopuks pari sulkutaivutus-pätkää. Popsu oli ihan älyttömän kevyt edestä,  kuitenkin oli tuntuma sinne suuhun ettei se jäänyt tyhjäksi, joten jes tää on jo tosi uutta.

Ravissa alotettiin ympyröillä ja suunnanmuutoksilla, mut sit loppua kohden teimme jo raviväistöjä, sekä pitkillä sivuilla sitä että taivutus ulospäin ja takaosa sisälle. Ainoa haittapuoli tänään oli että Popsun kaula oli oikeaan kierrokseen yhtä spagettia! Taipui ja asettui kyllä, mutta en saanut millään siihen suntaan tasaista tuntumaa joka olis pysynyt, vaan se vähän lähti ite säätämään. Tehtiin sit vähän siirtymiä mahdollisimman vakaalla kädellä, näiden avulla sain sitä oikealle vähän paremmaks loppua kohden, sillä se meni jo pieniä pätkiä tasaisemmin oikealle.

Laukassa oikealle oli ton kaulan kanssa sama juttu, eli yhtä velttoa spagettia se oli, kunnes siirtymisien avulla sai sitä hieman paremmaksi. Muuten se oli oikeen mainio laukassa. Sekä vasempaan kierrokseen sitä oli tosi miellyttävä ratsastaa, mutta kun oikealle se oli vähän hankalampi niin pyrin ratsastamaan sitä helpommaksi myös oikealle.

Loppukäynnit käytiin maastossa golfilla, jossa laukattiin pari pätkää myös (köhköh niin mitkä loppukäynnit?)No ei vaan, sen jälkeen lopuks käveltiin vähän kauemmin loppukäynnit.
Kuvat sitten aika samanlaisia, lähinnä loppuverkasta kuvat.







Sitten ilmoitusasioihin:

Soitin viikolla eläinlääkärillemme Katjalle Popsun raspauksesta ja rokotuksesta, ja sovimme että hän tulee 29pv tätä kuuta tiistaina Nevakseen. Ainoa "haittapuoli" on että joudun pyytämään vapaata koulusta. Enkä nyt voi oikeasti sanoa että se olis haittapuoli, koska mielummin vietän päivän tallilla kuin koulussa, vaikka sekin pitää käydä :)

Sitten oon ilmottautunut kaksiin estekisoihin, elikkä ens lauantaina (12.11) mennään Eholle 90cm ja 100cm luokat. Nelli lähtee Zigellä meidän kyydissä mukaan ainakin luultavasti. Sekä mennään Keravalle seuramestaruuksiin (20.11) sunnuntaina, mennään vaan yksi luokka joka on 100cm. Sillä sitä edeltävä luokka olis ollut 80cm ja se on ehkä vähän turha kun on mennyt ihan hyvin nää 90cm ja 100cm luokat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti