perjantai 5. elokuuta 2011

Uittoreissu + kouluvääntöä kentällä.

Heissan! :)

Eilen oltiin taas Eriksnäsissä uittamassa, ja tällä kertaa siis ihan uimassa uimassa, eikä vaan kahlaamassa. Noh, Popsu oikeesti suorastaan rakasti tota hommaa! Mentiin 5 uimalenkkiä yhteensä, ja joka kerralla lähti ite viemään sinne veteenpäin! Mahtava fiilis oli tuon jälkeen :) Oleskeltiin vedessä varmaan 30 minuuttia yhteensä, jos ei uitu niin seisottiin paikallaan ja ihmeteltiin veneitä sun muita mitä ohi menikään. Kerran Popsu vähän pelästyi kun siitä ohi ajeli joku isompi vene, josta tuli myös isot aallot. Tottakai jätkä luuli että aallot hyppää sen päälle ja yrittäis syödä sen, mutta toisin kävi : ) Kun oltiin lähdössä takas tallille, kaks mummoa ja yks pappa tuli juttelemaan ja sanoivatkin että onpas Popsu komea ja kaikkea :) Sillä papalla oli 81-vuotis syntymäpäivätkin, joten oli kiva saada hänet iloiseksi, kun sai taputtaa ja rapsutella Popsua! Mummotkin tykkäs silitellä kaulaa :) Sitten taas eräs mies siellä rannalla... Popsu paskoi pienen kasan hiekkaparkkipaikalle, ja äiti meni heti korjaamaan niitä, mutta silti tämä mies tuli ja näytti ärräpäänä keskisormea! Mahtavaa suoraansanoen.. No ei tehty mitään väärää kun läjä korjattiin pois siitä...

Nyt tulee paljon kuvia!




ensin leikittiin vedellä






tää on niin hieno kuva mielestäni! TYKKÄÄN!!



tässä on ne kaksi mummoa, ja minä ja iskä :)

Tänään sitten mentiin kunnolla koulua kentällä. Käytiin eka pitkät alkukäynnit maastossa ja sit alettiin työstää ensiks käyntiä kentällä. Tehtiin voltteja, taivuttelin ja asettelin "ronskisti" ja sitten parit peruutukset ja pysäytykset, niin alettiin ravata. Ravissa teimme heti alkuun loivaa avotaivutusta, meni ihan jees. Mutta muuten ravissa se oli kovin epätasainen edestä. Sen vuoks alettiin laukata, tein ympyröitä ja välillä vähän pienensin niitä ympyröitä, sitten tein muutamat onnistuneet vaihdot, jonka jälkeen otin taas ravia. Laukkatyöskentelyn jälkeen jätkä oli hieman rennompi ja tasaisempi ravissa, joten tein lyhyen loppuverkan ja lähin maastoon kävelee loppukäyntejä.

Oon yrittänyt pitää Popsun liikutuksen mahdollisimman monipuolisena, ja mielestäni onnistunut siinä tähän asti ihan hyvin. Kun uittokerrat on ollut vähän kevyempiä päiviä, sitten oon maastoillu, mennyt ilman satulaa ja suitsia ja juoksuttanut ja tehnyt muutenkin myös maastakäsin juttuja, enkä oo aina ite ollut siellä selässä. Antakaa vaan paljon ehdotuksia mitä voisin vielä tehdä popsun kanssa, siis jotain vähän erikoisempaa tai muuten vaan kivaa! :)


2 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo uittokuva josta itsekkin tykkäät paljon!! Ihan mieletön!! :)

    VastaaPoista