perjantai 12. elokuuta 2011

kevyesti maneesissa + radan osien harjoittelua.

Heipsan! :)

Tänään menin Kiran ohjeesta kevyesti, taivuttelin ja asettelin ja väistättelin takaosaa volteilla. Popsu oli tänään rento, kevyt edestä ja sain semmosen "otteen" siitä hetkittäin. Meni oikeen hyvin! Oikealle se oli kyllä hetkittäin huonompi, asetus ja taivutus ei mennyt heti läpi, ja yhdessä kohtaa oli huonompi hetki jolloin ei ois jätkää huvittanut tehdä mitään, mut sen hetken yli päästiin ja meni lopussa oikeen mukavasti jo. Olispa samanlainen sit radalla!

Tulin muutamat pituushalkaisijat, joille pysähdyksiä, että sais jätkän tulemaan suhtkoht suorassa, ihan jees meni. Sitten täyskaartoja harjoittelin vähän enemmän, semmosessa rennon letkeessä ravissa. Tässä huomas että oikeelle oli jäykempi kuin vasemmalle. Tehtiin kans lävistäjille askeleen pidennyksiä keventäen, sekä niitä ravi-4 ask käyntiä- ravi siirtymisiä. Eniten oon tyytyväinen noihin ravi-käynti-ravi siirtymisiin! Sillä Popsu ravas aktiivista ravia siirtymiseen saakka, ja käynti oli heti "rentoa" eikä semmoista kipittävää ja kiirehtivää lyhyttä, ja raviin siirtyminen takaisin oli kans aktiivinen, ja semmonen "hyvä" :D! Niiden jälkeen ravasin puolpitkällä ohjalla loppuravit ja käynnissä vielä taivuttelin vähän, jonka jälkeen lähin kävelee loppukäyntejä.

Huomenna luultavasti keventelen ja harjottelen pysähdyksiä hetken, jonka jälkeen meen maastoon pitkälle lenkille.

Meidän MSM tilaus tuli tänään, ja ostettiin 6-pussia (tai no otettiin, sillä en oo vielä maksanu Kiralle takasin kun hinnasta ei oltu ihan varmoja).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti