maanantai 29. elokuuta 2011

Riksussa ja muuta mukavaa!

Moikka!

Uusi lukija tervetuloa, ja kiitosta myös vanhoille lukijoille! :) Kiitos myös siitä että ootte jaksanut odotella, sillä kuten varmasti huomasittekin niin yli viikkohan tässä on vierähtänyt kun en oo kirjotellut. Mulla menee niin paljon koulujuttuihin ja Popsuun, etten paljoa ehdi pyöriä koneella (= todellisuudessa kouluun ei mee aikaa juuri yhtään, sillä en jaksa keskittyä vielä siihen, vaan pyörin tallilla se on totta sekä lopun ajan vietän kavereiden kanssa hengaillen). Ei oo vaan jaksanut tulla kirjoittamaan.

Viime viikolla ei käynyt mitään kummallisempaa, koulua koulua ja koulua reenailtiin ja torstaina hypättiin ihan vähän yksittäisiä esteitä kisoja varten.

Lauantaina sit lähettiin Riihimäelle estekisoihin, luokkina 80cm ja 90cm. Tulin vaan aamulla feidatuksi sillä mulle piti tulla hoitaja/avustaja kisoihin mukaan mutta ilmotti aamulla ettei pääse kun on kipeä. No pieni paniikki iski mut selvittiin.Ja ennen 90cm luokan verkkaa iskän (ja köhköh munkin) kaveri JUSSI tuli auttelee :D taino eihän se mitään auttanut kun ei vissiin hepoista paljoa tienny mutta kiva kun tuli :) Kuljetukset ja muut meni hyvin taas kaikkien osalta.

Verkassa otin noin 7 hyppyä, meni ihan ok, odotukset ei ollut huimat mut puhtaan radan halusin saada. Radalla osa hypyistä osui vähän huonosti (lue: mun moka) mut muuten ihan ok. Ois voinut olla vähän eteenpäin pyrkivämpi rataeste tempo mut kyllä se noinkin meni. Puhdas rata tuli ja eikun palkintojen jakoon! Sijotuttiin 8, lähtijöitä oli vähän päälle 30. Hieno Popsu!! :) Saatin ruusuke ja esine jotai kutsuin metalliseks häkkyräks, joka paljastui myöhemmin semmoseks suitsien tai riimun pidikkeeks!

Sitten 90cm, verkka meni ihan hyvin, yks tosi kummallinen hyppy tuli. Eli oli sopiva paikka sit mä lähin jo hyppyyn (ehkä hieman liian aikaisin ja se kostautui) sitten Popsu ottaakin vielä tasajalka pompun esteen eteen ja rymäytettiin esteen yli/läpi. No ei käynyt mitään ja Popsu oli kuin ei mitään olis käynytkään, uusi yritys ja hyvin meni! Rata oli ihan ok, toin taas vähän huonoille paikoille mutta nyt laukka oli hyvää. Yks puomi tuli alas, mut siitä huolimatta oltiin ekoja EI-sijottuneita eli 9. Puomin tippuminen oli myös mun syy sitten :D

Videokamera on tosiaankin kuollut kokonaan, en saa videoita koneelle millään vaikka oon yrittänyt, joten saatte pari kuvaa :)

Eilen tuuppailtiin, alkuun jätkä oli hankala mut loppuun jo oikeen mainio! Ja tänään Kira läpiratsastaa, joten kolmeks tallille ja laittaa jätkä kuntoon!





sarjan a-osa

sarjan b-osa



90cm luokasta ei ole kuvia :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti