torstai 18. elokuuta 2011

koulurataa & esteitä

Heippa taas :)

Eilen harjoittelin rataa kokonaan läpi, jopa 3 kertaa tultiin se. Ennen tätä kuitenkin harjoteltiin ravista laukannostoja, puoliympyröitä (volttikahdeksikolla) ja keskiraveja. No kuten voitte jo arvatakkin, niin en saanut taaskaan Popsusta mitään irti näitä meiän "keskiraveja" harjotellessa... No tultiin silti tota rataa ja se meni ihan hyvin jos keskiravia ei lasketa mukaan, ja toinen ravista tuleva nosto on vähän sähläystä kans.

Ihan ok se meni kuitenkin ja lopuks koitettiin ottaa vähän keskiravia uudestaan ja sain jo ihan ok askeleen pidennyksen eli en kunnon keskiravia saanut itse irti siitä.

Tänään sit hyppäsin ja Tommi oli koutsaamassa ja kuvaamassa. Alotettiin laukkapuomeilla joiden väliin tuli 3-5 askelta. Eli aluks leikittiin vähän laukan pituudella. Sit tultiin niitä 50cm pystyinä, jotka korotettiin lopuks noin 90cm korkeiks. Tän laukkapuomi jutun jälkeen Popsulla selvästi lähti jo into koko touhuun, joten tolla suhteutetulla se tiputti koko aika sen toisen, vaikka tuli hyvään paikkaan hyvässä laukassa. Sit laskettiin pystyä matalemmaks ja tultiin uudelleen, ja kun sujui niin nostettiin.

Sitten tultiin yksittäisenä okseria lävistäjällä, ja tälle tuli oikeestaan joka kerta tosi hyvä hyppy! Eiku ainiin, yhen kerran lens puomi vekka, kun mä arvioin paikan täysin väärin ja tultiin juureen. Sit tultiin kans muuria pari kertaa yksittäisenä. Nää kaks estettä oli korkeimmillaan 105cm. Huomasin että näistä "isommista" esteistä jätkä kiinnostui enemmän ja teki parempia hyppyjä.

Tommi hyppäs kerran 80cm pystyn ja loppuravaili + käveli. Sit se kans suihkutteli Popsun vesarissa sillä aikaa kun mä vaihoin vaatteita ja sit se muutenkin auttoi tosi paljon :) Kiitos Tommille! :) Mut tänään ei tää hyppääminen ihan onnistunut... Ainakin alkuun meni ihan tosi huonosti, mut loppuun parani vähäsen. Kunhan Robby palaa takas niin mennään heti tunneille!

Hypätessäkin pitäis koittaa pitää tehtävät tarpeeks monipuolisina, ettei jankattais koko aika samaa tehtävää ja jätkä kyllästyis. Vaan pitäis koittaa tehdä tehokkaasti mut vähän ja monipuolista!









Huomenna meen keventelee hetkeks Popsun ihan rennoks, jonka jälkeen _pitkä_ kävelylenkki maastossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti