torstai 11. elokuuta 2011

Kira & Popsu

Moikka! :)

Tänään Kira ratsasti sitten Popsun, ja se meni oikeen hyvin! Huomattavasti paremmin kuin esimerkiks eilen tai toissapäivänä mun kanssa!

Kira taivutteli ja asetteli, huomas helposti että oikee kierros on Popsulle hankalampi. Ravissa väistöjä vähän, sulkuja ja pari takaosakäännöstä, sekä vastalaukkoja. Kira on ihan mahtava ratsastaja oikeasti! :) Popsu näytti niin kouluhevoselta että huhhuh, aloin jo vähän pelkäämään ettei siitä kuoriutuis kouluhevosta... Ehkei niin pääse kuitenkaan käymään, ainakaan sinä aikana kun se on mulla siitä ei kouluheppaa tehdä! :D

Mahtavin uutinen on kuitenkin se, että Kira pystyy alkaa läpiratsastamaan Popsua kerran viikkoon, kunhan saadaan mun lukujärjestys katsottua siten että olisin ite tallilla laittamassa sen kuntoon ja pois, ja ehkä välillä meen Harrilla saman aikasesti kun Kira Popsulla :) Tosi hieno homma!

Huomenna meen ihan kevyesti, taivutellen paljon ja väistättelen takapäätä samaisesti. Koitan kuitenkin mennä vähän jotain "hankalimpia" osia siitä radasta mikä mennään sunnuntaina, sillä lauantaina en enää varmaan ehdi katsoa pahemmin sitä Popsun kanssa, vaan se saa maastoilu/ tai keventelypäivän.

Tosiaan, vilkaisin tänään ensimmäistä kertaa kunnolla rataa, ja huomasin että siinä ei ole tavallaan mitään vaikeaa, sillä siinä ei ollut edes peruutusta. Askeleen pidennys keventäen siinä on, ja yksi pysähdys (4 sek.), eikä oikeestaan mitään muuta kummallista. Ja sehän on C-merkin kouluohjelma, joten tietääkseni siinä ei vaadita edes peräänantoa. No en odota siltikään mitään mahtavia prosentteja sieltä, kun luulempa että jätkä jännittyy aitojen sisällä täysin. Kunhan saatais just yli 55% niin olisin ihan tyytyväinen. Saan Viivin ja Ainon mukaan kuvaamaan ja auttamaan, sekä iskän joka toimii kuskina :D

Loppukäynnit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti