lauantai 20. elokuuta 2011

Kilpailuihin valmistautumista!

Heippa! :)

Tänään Viivi (huominen kisahoitaja ja vakkari kuvaaja) tuli mukaan tallille auttamaan ja kuvaamaan. Menin noin 20-30 minuuttia kentällä suht kevyesti, mutta joka askellajin kunnolla läpi molempiin suuntiin. Popsu oli aluks käynnissä levoton edestä ja malttamaton, joten tein voltteja ja kiemuroita et sain sen kuulolle kunnolla. Kun alotin ravaamaan, niin jätkähän oli tosi hyvä! Tein koko ajan ympyräpainotteista työskentelyä, muutamat voltit myös, mutta ympyrällä pyörittiin muuten. Vaan hetki keventäen, kunnes jo menin harjotusravia.

Laukkaa otettiin kans, ja Popsu oli oikeelle eka vähän jäykempi, mut sit parani ja oli ihan jees kans :) Loppuravit otettiin vähän eteen-alas tarkoituksella, tosi lyhyt loppuverkka.

Viivi sai kävellä loppukäynnit selästä maastossa kun mie kävelin perässä :)

Tallissa sit pestiin jätkän harja, häntä ja jalat + koko muu kroppa. Jalat taas Fairylla ja muu kroppa sit "eläinten helläpesulla". Sit pestiin suitset (taino Viivi pesi), ei muuten siistitty mitään kun saappaat ja satula oli puhtaita, sekä kisahuopa ja nää tämmöset mitä huomenna tarvii. Aamulla letitys odottaa..

Nyt kuvapläjäys ja sit nukkuu! :) Huomisten kisojen tavote prosentithan on samat kuin viimeks eli 55-60%, en haluu odottaa "liikoja" mut Wish me luck! :)













tässä näkyy viivin kuvaustaidot : hevonen ja ratsastaja on kuvan pääkohteena, tarkennus ja rajaus on täydellinen!! :)

ryhti = 10+, väistelin kerran oksia :D



Viivi :)
turvallista ilman kenkiä, kyllä!

2 kommenttia:

  1. awww hei oon lukenu tän sun blogin varmaan 10 kertaa läpi kokonaan ja rakastan tätä blogia ! :D joten jatka samaan malliiin :) ja sun videot on aivan ihania joten niitä lisää ! <3

    VastaaPoista
  2. Onpas sulla kaunis hevonen, kulkee vieläpä tosi upean näköisesti! :) Hienoa!

    VastaaPoista