maanantai 1. elokuuta 2011

Heppapoikii ja maastoilua!

Ohops, nyt on taas jääny tää kirjottaminen vähälle.. Ja pakko mainita muuten, että mun google-tilissä on jotain vikaa, jonka vuoks en pysty vastata teidän kommentteihin.

Torstai-sunnuntai ajalla mulla oli joka päivä vähintään yks heppapoika "talliorjana". Tuukka oli kai joka päivä, mut sit yks kerta oli sen lisäks Jaakko ja Juhokin ja Henri oli myös kerran Tuukan kanssa. En sano muuta kun et huhhuh :D (kukaan heistä ei siis ratsasta eikä oo oikeestaan tekemisissä hevosten kanssa). No olihan se ihan mukavaa.

Torstaina Juho, Tuukka ja Jaakko oli mukana tallilla avustelemassa, tai noh miten sen nyt ottaa avustamiseks että Jaakko kommentoi joka väliin jotain, ja Juho ja Tuukka katteli vierestä :D No eiei, ihan hyvii avustajia oli kaikki (vaikkei mitään tehny...) Menin maneesissa kouluu, ja jätkä oli ihan super hyvä! Otettiin vaan pari pikkusta laukkapätkää loppuun, mut muuten jyystettiin harjotusravia.

Perjantaina menin ilman satulaa maneesissa hyvin vähän aikaa. Popsu oli ihan jees, mutta tahmea. Itse en taas jaksanut ratsastaa yhtään, jonka vuoks meninkin vaan 20minuuttia. (tällöin tuukka oli mukana)

Lauantaina menin kentällä kouluu, kans vaan 20-25 minuuttia.  Popsu oli hetkittäin ihan mukava, mutta. muuten vähän laiska, jota sai punkea eteenpäin jalalla minkä ehti. Laukkaa otettiin todella vähän. (tuukka oli mukana)

Sunnuntaina Henri ja Tuukka tuli herättää mut kotiin, tosi ihanalla tavalla.... Nimittäin ne laitto jääpalan mun paidan sisälle :D noo kömmin ylös siitä ja lähettiin tallille. Juoksutin jätkää ensiks apuohjien kanssa noin 10 minuuttii, eli molempiin suuntiin hetki ravia, ja sen jälkeen otin apparit pois ja menin selkään. Jätkä oli tosi hyvä laukkaan saakka. Nimittäin laukassa tulin aina pituushalkasijalle, niin tää päätti tehä laukanvaihtoja oikeen olan takaa! Tuli hyvässä tapauksessa jopa 5 laukanvaihtoa yhelle pitkälle sivulle... No pari kertaa tulin tollasella "tyylikkäällä" tavalla kunnes alko sujuu ihan ilman vaihtojakin.

Tänään menin sit maastoon pitkästä aikaa... Ja sen kyllä huomas ettei muutamaan hetkeen oo siellä käyty. Ravailtiin eka pikkupätkiä rauhallisesti, kunnes päästiin tukkitielle.. (tukkitie = laukkatie, joka on pitkä). Siellä Popsu sai jonkun älynväläyksen että voi lähteä täysiä päästelee ilman että kuuntelee mitään mahdollista pidättävää apua... huhheijaa ja siinä sit mentiin :D Tuli ainakin laukkailtua ihan kunnolla.. Tän jälkeen otettiin enää yks lyhyt ravipätkä, jonka jälkeen käveltiin loppumatka pitkin ohjin kotiin. Jalkoja kylmäsin hetken, ja sit muuten vaan huuhtelin koko hepan.

loppuun pari biiisiii, me likey !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti