sunnuntai 26. elokuuta 2012

Uusi video ja pikainen kertomus kilpailuista

Tuossa videossa on pari videopätkää ja kuvaa eilisistä kenttäkisoista.

Kouluverkassa jätkä oli kevyt, ryhdikäs ja kaikintavoin mahdottoman hyvä ratsastaa, ja sanoinkin että nyt menee hyvin. Radalla se sitten vähän hiipui ja Popsu oli aika selvästikin pohkeen takana, mutta olen silti tyytyväinen siihen. Saimme tasan 60%.

Rataesteillä Popsu oli taas oma itsensä, ja saatiin puhdas rata. Esteiden ja koulun jälkeen olin sijalla 10, ja ihan fiiliksissä kun tajusin että jos maasto menee puhtaasti niin varmaankin sijotun, sillä 12 sijoittuisi.

Noh, maastorata oli älyttömän pelottavan näköinen, ja paljon haastavampi mitä silloin Keravalla kun mentiin harraste. Tässä oli kaksi alashyppyä, pelottava hauta, ja kaikkia pelottavia ja hienoja esteitä. Verkassa Popsu tuntui hyvältä, ja lähdin hyvillä mielin valmistautumaan.

Sitten se paskajuttu tapahtui, kun lähtölaskenta alkoi ja kuulin käskyn "ratsasta", niin Popsu jäi lähtöviivalle keulimaan hetkeksi enkä saanut sitä eteenpäin. Noh, kun sain sen siitä eteen niin rata alkoi hyvin, ja oikeastaan päättyikin hyvin, ja meni hyvin! Ei estevirheitä, mutta aikavirheitä kyllä. Meillä meni aikaa keulimisessa niin, että tuli aika roimasti varmaankin aikavirheitä. Mutta se ei haittaa sillä Popsu oli niin hieno!

Eniten pelkäsin niitä alashyppyjä ja hautaa, mutta ne menikin sitten helpoiten koko radassa. Lopullinen sijamme oli 15/52, eli olimme Popsun kanssa toisia ei-sijottuneita. Vähän ehkä harmitti kun keulimisen takia tuli yliaikaa, mutta se ei enää haittaa sillä tajusin miten rehellinen ja hyvä Popsu on. Ei ehkä muiden mielestä, mutta minun mielestä kyllä. :) Kuvia ja videoita tulee myöhemmin näytille kun saan oman läppärini takaisin korjaamolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti