maanantai 27. elokuuta 2012

Kouluhevonen Popsu ja ostoksia

Ensin esittelen tavaroita, mitkä olen viimeaikoina ostanut.
Viime viikolla kävin Cavallosta ostamassa "power boostia" ja pesusienen. Toi "power boost"
on banaaninmakuinen, siirappimainen litku, jota laitetaan ruokalusikallinen-kaksi
ruokaan tai juotavaan sekoitettuna, ennen tai/ja jälkeen rankan treenin.

Kangasalalta:
Passierin satulasaippua, kokeiltu jo pari kertaa ja on hyvää!
Jalustinkumit meidän koulujalkkareihin
Hokkijuttu, jonka nimeä en tiedä, mutta oli halpa ja tarvitaan semmoinen joten ostin

Nämäkin on Kangasalalta:
Kuminen musta saavi, tää on näppärä ainakin kisoissa jos tarvii antaa ruuat jossain välissä
Pinkki raippa valkoisella kädensijalla, tiiän että toi on ihan hirvee, mutta oli niin halpa ja mätsäs
niihin mun Pikeurin housuihin...

Tänään käytiin äitin kanssa Hööksissä, josta ostettiin Popsulle uusi ruokaämpäri.
ja Horzessa, josta ostettiin uusi juoksutusjärjestelmä.
Oon huomannut tässä lähiaikoina, että käytän ihan älyttömän paljon rahaa Popsun tarvikkeisiin ja omiin ratsastusvarusteisiin. En käy esimerkiksi enää usein ostamassa itselleni arkivaatteita, vaan tuhlaan ne uusiin ratsastuskamoihin ja Popsun varusteisiin.

Tänään mentiin maneesissa, kun kenttä oli ihan mutavelliä. Kävelin ensin pitkät alkukäynnit, jonka jälkeen aloin verrytellä käynnissä. Menimme paljon isoilla ympyröillä, teimme lävistäjiä ja pysähdyksiä. Päätin olla hermostumatta kertaakaan, ja tekemään asiat loppuun asti (eli en lopettanut jotain tehtävää, jos se ei ihan ekalla yrittämällä onnistunutkaan). Ravailin myös alkuun puolipitkällä ohjalla, ympyröillä ja vaihtelin useasti suuntaa lävistäjillä.

Pysähdyksiä tein aina kun siltä tuntui, saatoin välillä vain "tarkistaa" että Popsu on kuulolla. Se seisoi yllättävän nätisti tänään, keräsi koipensa tasan, oli kauniisti pyöreänä ja jopa malttoi seistä vaikka parikin minuuttia. Meillähän on ollut välillä niitä ongelmia seistä paikoillaan, niin nyt se ainakin malttoi seistä ja vielä nätisti.

Kun vaadin Popsua lyhyemmäksi ja ryhdikkäämmäksi, niin se välillä vähän jännittyi ja alkoi kipittämään alta pois, mutta kun tein puolipidätteitä ja muistin päästää välillä ohjasta niin sekin rentoutui. Välillä taas huomasin kuinka en yhtään myödännyt ohjasta, vaan vedin jatkuvasti niin Popsu taas jännittyi, ja taas pieni korjaus puolipidätteillä ja hölläämällä ohjaa.

Laukkaa otettiin vähän, teimme ympyröitä ja lävistäjillä vaihdettiin suunta, sekä teimme vähän vastalaukkaakin. Loppuverkkasin lyhyesti puolipitkällä ohjalla ravissa.

Popsu tuntui jotenkin todella kevyeltä (tottakai aina silloin kun pidin myös oman käden kevyenä ja pehmeänä), ryhdikkäältä ja mukavalta. Tuntuu kyllä nyt siltä että minä vain kehuisin Popsua, eikä siinä olis mitään vikaa... Voisin tehdä tässä joku päivä postauksen, missä kertoisin mitä vaikeuksia meillä on missäkin.


Ensi sunnuntaina meillä on Nevaksessa estekilpailut, joissa menen 100cm luokan. Suunnittelin myös vähän Husön koulukilpailuihin menoa, sekä Nevaksen koulukilpailuihin menoa. Teille tulee ehkä yllätyksenä mitä luokkaa lähden yrittämään, jos nyt satun menemään ;)

Kenttäkisoista kirjoitan luultavasti vähän kattavamman postauksen lähipäivinä, kun saan kuvatkin muokattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti