lauantai 4. elokuuta 2012

Omien rahojen tuhlausta & Popsun kuntokuuri

Tässä koitan selittää pienet asiat yksinkertaisesti ja pikaisesti alkuun. Olin mummolassa Joutsassa tiistaista torstaihin, joten siitäkin seurasi pieni postaustauko. Eilen saitte uuden videon näytille, toivoisin että pistäisitte vähän kommenttia siitä, oli se sitten hyvää tai pahaa. Minua pyydettiin taas aluejoukkuemestaruuksiin junnuna edustamaan Nevaksen ratsastajia, ja kouluratsastuksesta kyse tällä kertaa. Olinhan minä viime vuonnakin näissä samoissa mittelöissä ja meni aika hyvin. Kunhan saan luokan selville niin osaan sanoa uskallanko lähteä rämpimään.

Popsulla on myös nyt eilisestä lähtien alkanut kuntokuuri, eli toisin sanoen mun tyhmä idea ja toiveajattelua koko kunnon koheneminen. Kuitenkin, Popsua olisi nyt tarkoitus käydä liikuttamassa 2 kertaa päivässä. Se tarhailee tämän kaiken liikutuksen ohella semmoset 3-4tuntia postimerkin kokoisessa tarhassa, eli siellä se ei oikein itseään liikuttele. Käyn ensin aamulla/aamupäivällä ensimmäisen kerran ratsastamassa ja toisen kerran iltapäivällä/illalla. En jatka tätä kuitenkaan kovin pitkään, sillä kun koulut alkaa niin minulla ei riitä aika.

Eilen menin aamulla koulua noin 45 minuuttia ja illalla puomeja ja kavaletteja. Tarkoituksena oli puomeilla ja kavaleteilla tehdä jotain mistä voisi jopa olla hyötyä. Laitoin ravipuomeja neljä peräkkäin ja todella lyhyin välein, että piti lyhentää ravia huomattavasti, mutta kun oltiin puomien päällä annoin Popsun itse jatkaa lyhyttä ja aktiivista ravia, ettei se mennyt niin että minä kannan sen koko rykelmän yli. Kavaletteja oli myös neljä peräkkäin ja sama idea, mutta välit pidemmät kuin puomeilla, koska siihen tehtävään toi haastetta jo se että ne oli kavaletteja eikä maahan kaivettuja puomeja.

Tänään menin aamulla koulua, ja pitkästä aikaa meillä oli kouluvarusteet päällä. Popsu oli käynnissä hyvä, mutta ravi ja laukka oli aika karmeaa katsottavaa. Mentiin eteen-alas 30-40 minuuttia, jonka jälkeen lähdettiin kävelemään loppukäyntejä maastoon. 

Kävin tallin jälkeen Cavallossa ostamassa pienen piristyksen itselleni, sillä edelliset menivät rikki. Tämä jääköön yllätykseksi ainakin toistaiseksi ;)

Illalla ajattelin hypätä jumppaa tai mennä maastoon, riippuu minkälainen ilma ja onko kenttää tai maneesia varattu. Mutta nyt lähden katsomaan Husöseen koulukilpailuja.

1 kommentti:

  1. http://thisisstoryaboutlove.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html

    Tuollainen löytyisi, käyppä vilkasemassa :)

    VastaaPoista