lauantai 18. elokuuta 2012

Taas yksi mahtava kisareissu takana!

Ihan ensimmäiseksi pakko vähän valittaa matkasta takaisin Nevakseen. Mikä he*vetti siinä on ettei voi osata liikennesääntöjä?! Ajoimme "isoa tietä" suoraan ja meidän edessä oleva auto tekee äkkipysähdyksen kun näkee että oikealta tulee auto KOLMION TAKAA ja antaa sille tietä... Piti tehdä semmonen äkkijarrutus hevoset kyydissä ettei olis tullut kolaria. Helvetti sentään, oli varmasti mukavaa hevosille kun yhtäkkiä tulee äkkipysähdys vähän kovemmasta vauhdista...  Ihmiset järki käteen... Ja sitten mukavampaan osioon :)

Aamulla autoon lähti Nelli, minä, Viivi, iskä ja traikussa Zigge ja Popsu. Kisapaikalla menimme heti ilmottautumaan kansliaan ja sen jälkeen käveltiin rata ja katsottiin pari ensimmäistä ratsukkoa, ja sitten mentiin hevosten selkään.

Menin ensin 80-90cm Ziggellä ja se tuntui ihan kamalalta (anteeksi Nelli), tultiin ihan hyvin paikkoihin verkkahypyillä ja silti se pudotteli, ja kerran okserille tuli vähän hassumpi hyppy. En ollut yhtään messissä koko verkan aikana, kunnes sitten päästiin radalle...

Zigge tuntui paremmalta ja eteenpäinpyrkivämmältä, tuli ihan hyviä hyppyjä ja päästiin perusrata puhtaasti. Arvatkaa ärsyttikö kun koko radan pienin este tippui meillä uusinnassa.. Noh ei se haitannut mitään, sillä kaikki muutkaan eivät olleet saaneet puhtaita ratoja, joten sijotuimme kuudensiksi! Ja pakko tähän vielä mainita että Nelli voitti Popsulla, tuloksena 0-0! Ihan mahtava fiilis.





Sitten käveltiin uusi rata ja noustiin omien hevosiemme selkään. Popsu tuntui ihan kamalalta myöskin verkassa. Se oli etupainoinen ja vahva, ja meille tuli myös aika huonoja hyppyjä verryttelyssä. Sitten radalle...

Arvosteluna oli AM5, eli uusinta ratsastettiin erikseen ja se oli 110cm, kun perusrata oli 100cm. Perusradalta sarjan b-osa alas, kun jäi vähän lyhyeksi se väli, mutta muut olivat saaneet perusradalta enemmän virheitä niin minä, Nelli ja joku muu päästiin neljällä virhepisteellä uusintaan. Popsu oli uusinnassa superhyvä! Ja se oli meidän ensimmäinen kympin "rata", josta tuli vielä puhdas ja napattiin toinen sjia! Ja tähän vielä mainitsen, että Nelli voitti omallaan myös tämän luokan. 








Sai vähän elvistellä tallilla kun samasta autosta tuotiin 4 ruusuketta kotiin.. Olen supertyytyväinen Popsuun!! Se hyppäsi erittäin hyvin radat :) Ja Ziggekin oli tosi hyvä! Oon pahoillani että tuli näin sekavaa tekstiä, mutta oon vieläkin ihan fiiliksissä! Saatte videot myöhemmin näytille :)
Palkinnoksi ruusukkeet, hopealaattajuttu, villasukat, kirja, avaimenperä ja nuo muut lehtiset sai kansliasta kun ilmottautui :)
Näillä fiiliksillä Kangasalalle, onnea tarvitaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti