torstai 16. elokuuta 2012

Uudet popot!

Tiistaina käytiin reipas maastolenkki Popsun kanssa. Harjoittelin vähän tasaisen laukan säilyttämistä maastossa, joka oli alkuun hankalaa sillä vauhti kiihtyi ja kiihtyi vain ja samalla Popsu piteni ja madaltui ja tuntuma huononi. Lopuks sain sen aika ylös ja lyhyeks ja samalla laukkaamaan reippaasti ja aktiivisesti eteenpäin. Ravailin ja laukkailin aika pitkään, mutta otin välissä pieniä kävelytaukoja, sekä loppukäynnit oli pitkät. 

Tänään teimme vastataivutuksia, avoja, väistöjä, taivutuksia, ihmekiekuroita, pysähdyksiä ja peruutuksia. Tavoitteena oli saada aina sisäpohje läpi, ja tuntuma ulko-ohjalle. Olen aika tyytyväinen itseeni, sekä Popsuun.. Sain todella pienillä ja kevyillä avuilla Popsun alkuverkkojen jälkeen suhtkoht hyvin avuille ja pääsin tavoitteeseen. En kuitenkaan mitään täydellisyyttä tavoitellut, vaan ihan perusjuttuja.

Popsu oli ihmeellisen herkkä, kevyt  ja yhteistyöhaluinen tänään, olin ihan yllättynyt (positiivisesti). Teimme vähän vastalaukkaa ja vaihtoja ja työskentelin laukassa aika paljon lopuksi, kun se oli "niin hyvä". Olen nimittäin keskittynyt melkein pelkkään ravi- ja käyntityöskentelyyn kun se on ollut aika huonon tuntuinen ratsastaa. 

Ratsastuksen jälkeen tallissa pesin kaikki varusteet mitkä tulevat kisoihin mukaan (rintaremmi, satulavyö, satula, suitset, saappaat, kannusremmit, jnejne), pesin Popsun Fairyllä ja hännän selvitysaineella sen hännän, siistin ruununrajat ja korvakarvat ja järjestelin kaappia. Tein melkeinpä kaiken valmiiksi kisoja varten, jotka ovat siis lauantaina. Autoin myös Emiliaa laittamaan sen hevoselle juoksutusjärjestelmän päälle, kun hän oli hankkinut samanlaisen kuin minulla niin osasin jopa auttaa :) 

Nyt kun koulut on alkanut niin kuvia ei tule niin useasti, eikä luultavasti postauksiakaan. Ja vielä miinuspuolena on se, että nämä kuvattomat postaukset tuppaa olemaan minunkin mielestä tylsiä. En ollut varma julkaisenko tätäkään kun en itsekkään jaksaisi tälläistä lukea :D

Otsikko tulee tosiaan siitä kun Lee kävi eilen kengittämässä Popsun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti