tiistai 21. elokuuta 2012

Tylsä kuvaton postaus, taas vaihteeksi

Juu elikkä kuvaajaa en ole saanut paikalle taaskaan, enkä usko että saan kuvaajaa ennen kilpailuja tulemaan tallille. Mutta ei se minua niin kovasti haittaa, mutta olisi kiva saada jotain täydennystä näihin tylsiin kuvattomiin postauksiin. En viitsisi niitä vanhoja kuvia laittaa enää tänne, kun luulen että ne on nähty jo kymmenen kertaa.

Tänään harjoittelin kunnolla kouluohjelmaa, joka on siis tutustumisluokan kouluohjelma (rata B). Sehän on päällepäin katsottuna erittäin simppeli rata, mutta kun siinä ei oikeasti ole sitä "tekemistä" koko aika, niin ehdin hermostua ja siten myös Popsukin, ja meno on taas epätasaista. Voitte itse vilkaista ohjelmaa täältä. Mutta tuossa radassa minulle ja Popsulle vaikeinta on ehkä täsmälliset ja tasaiset siirtymiset, sekä tasaisuus mikä on välillä vaikea saada pysymään läpi koko radan.

Ensin harjoittelin ravi-käynti-ravi siirtymisiä ja keskiravia lävistäjillä keventäen. Nuo siirtymiset meni yllättävän nappiin tänään, keskiraveissa oli alkuun vähän vahva edestä ja pisti kampoihin, mutta kun toistin ja toistin sitä niin alkoi mennä paremmin. Sitten tultiinkin koko ohjelmaa läpi, ja löysin uuden hankaluuden ohjelman alusta. Nimittäin nuo puoliympyrät, jään asettamaan Popsua vasemmalle enkä suorista sitä ajoissa, enkä siten pysty saada sitä asettumaan enää oikealle tarpeeksi nopeasti ja tasaisesti. Pari kertaa ohjelma vielä läpi ja sitten lopettelin.

Huomenna menen maastoon laukkailemaan hakemaan hyvää rytmiä, torstaina viimeistä kertaa rataa läpi, perjantaina kävelytystä ja lauantaina onkin sitten se suuri päivä.

Tänään tallilla siivosin kaappia ja putsasin varusteita, sekä siivosin meidän paikan vintillä kokonaan ja otin 5 loimea pesuun, lukitsin meidän laatikot (koska meiltä on nyt viety sitä tavaraa...) ja tein kaikkea muuta hyödyllistä. Kaveri korvasi sen juoksutusjärjestelmän tänään, toi mulle kotiin ne rahat, kiitos vielä täälläkin jos luet!

Anteeksi tää tylsä postaus, mutta hirvee hinku oli tulla kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti