lauantai 24. maaliskuuta 2012

Popsun virittämistä ;)

Katjan piti eilen tulla katsomaan ne satulat, mutta ei saatu aikaa sovittua molemmille sopiviks niin hän tuli tänään aamulla. Eli mä menin Popsulla ja hän katsoi molemmat satulat joka askellajissa että miltä ne näyttää ja istuuko jne. Estepenkki vähän valu taaksepäin ensiks, mut sitten kiristettiin vyötä ja mietittiin ettei siinä mitään kun meillä on yleensä aina rintaremmi sen satulan kanssa. Muuten satulat on nyt tosi hyvät, koulusatula Popsun selkään täydellinen (istuvuudeltaan jos ei sitten ulkonäöltään).

Tänään minun piti harjoitella kisoihin, mennä rata kokonaan läpi jne, mutta yks hyppäs maneesissa, ja ne loput 6 ratsukkoa teki muuten tilan todella ahtaaksi. Eli sinne meni radan harjoittelut, onneksi saatin kuitenkin niitä joitain hankalimpia asioita harjoiteltua (ravi-laukka nostot ilman ajamista, ravista pysähdys ja peruutus, täyskaarrot). Oon supertyytyväinen Popsun tämänpäiväisiin pysähdyksiin ja peruutuksiin!! Samanlaiset kun olis huomenna niin huhhuh :)

Sitten tallissa, pesin Popsun jalat fairylla, jonka jälkeen huuhtelin ne tosi hyvin, leikkasin vuohiskarvat ja siistin ruununrajoja, pesin hännän semmoisella selvitysaineella, tein letit jo valmiiksi (aamulla odottaa vaan sykeröiksi kääntäminen) ja harjasin Popsun täysin puhtaaks, sekä pidin sitä noin 15minuuttia solariumissa. Nyt oon ainakin panostanut Popsun siisteyteen, ehkä liiankin paljon? Vaikka noi on vain seurakisat, niin mut näkee valkosissa housuissa ja kisatakissa ;) Tykkään käyttää kisakamoja ja se antaa mielestäni siistin kuvan jos on huolitellusti laitettu hevonen ja ratsastajan asu. (tottakai se on sitten aivan eri asia miten se hevonen loppujenlopuksi kulkeekaan..)

Nyt kotona mulla on satula, suitset sekä nahariimu, jotka pesen ja rasvaan nyt :) Ei kuvia tai videoita nyt, toivonmukaan huomenna :)

Ainiin! Sain viimetingassa Fannyn ja Wilman auttamaan meitä huomisiin kisoihin, kiitos :)!

3 kommenttia:

  1. Ajattelin vaan että miten monet suitset Popsulla on kun tuntuu olevan aika monet

    VastaaPoista
  2. viidet löytyy. Saatin niistä kolmet hepan mukana..:)

    VastaaPoista
  3. ok että ei ole suitsista minkään näköstä pulaa teillä

    VastaaPoista