keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lohja, hierojaa, maastoilua, kuraa

Otsikossahan on kaikki kerrottava jo tiivistettynä!

Eilen oli kouluvalmennus, kävelin 30minuutin alkukäynnit maastossa, jonka jälkeen tunnille. Teimme avoja ravissa, sulkuja, pohkeenväistöjä ravissa, takaosakäännöksiä, keskiraveja, jne. Lista vaan jatkuisi, Popsu oli tietyissä asioissa oikein hyvä, joissain vähän huonompi ja parantamisen varaa olisi. Mutta kokonaisuudessaan tunti meni ihan hyvin.

Tänään oltiin yli tunnin maastolenkillä, ketään kaveria tallilla ei ollut niin jouduin lähteä yksin. Eipä se haitannut sillä pystyin maastossakin hieman "treenata".
 Kävelimme ensin pitkään, jonka jälkeen otettiin ravia siten että mulla oli tosi kevyt tuntuma suuhun, mutta käsi vähän korkeampana ja ohja lyhyempänä ja Popsu sai ravata niska ihan ylhäällä, se siitä sitten pikkuhiljaa rentoutui ja vähän myötäs niskasta. Otimme laukkaa samalla idealla, ja laukattiin ylämäkiä tosi hitaassa mutta aktiivisessa laukassa ja Popsun kuono ylhäällä. Ravailtiin ja laukkailtiin tällä idealla aika paljon, mutta sitä enemmän pidimme myös kävelytaukoja.

Tänään tuli myös Karita hieromaan, itse en ehtinyt jäädä kuuntelemaan ja pitämään juttuseuraa kun oli kiirus kirkkoon (rippikoulujuttuja..), mutta sen verran selitin että satulat oli olleet epäsopivia ja niistä selkä on vähän kipeytynyt. Jätin Karitan tekemään ihmeitä Popsulle, hän soittaa parin päivän sisään miten asiat oli.

Huomenna estevalmennus, koitan saada äitin kuvaamaan. Ja 9.4 ollaan ilmottauduttu Lohjalle estekisoihin 90cm ja 100cm luokkiin. Viivi lähtee ehkä mukaan auttamaan ja kuvaamaan :)


tää kuva on niiii pikkune, mut tommone löyty tallin rappusilta ;) kevät<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti