perjantai 23. maaliskuuta 2012

Estevalmennus & satula asiaa

Noniin keskiviikkona haettiin satula, jonka siis piti olla estesatula, mutta Katja oli tehnyt ja tuonut meille koulusatulan! Noh, otettiin se mukaan, ja hän sanoi että tekee estesatulan torstaiks valmiiks et se pitää vaan hakea sieltä liikkeestä. Ehdin kuitenkin estesatulan kanssa valmennukseen!

Alotettiin ympyrällä missä oli yks pysty. Sille koitettiin tulla mahdollisimman hyvin (asetus säilyy, keskelle estettä, ympyrän kaari samanlainen kuin siinä päädyssä missä ei ollut estettä). Meni oikealle tosi hyvin, mutta vasemmalle oli paljon hankalampaa.

Sitten tultiin jumppasarjaa joka meni näin: Ravissa sisään, puomi-ristikko-pysty-pysty-okseri. Noiden välissä oli aina 1 laukka-askel. Ja aina sarjan jälkeen jatkettiin samalle ympyrälle mitä aluksi tehtiin. Kun jumpan okseria nostettiin aina isommaks (ja leveemmäks!) niin Popsu lähti vähän kovaa sen jälkeen, niin pysäytin seinään ja nostin sen jälkeen uuden laukan ja jatkoin ympyrälle. Meni oikeestaan tosi hyvin! Ja tässä vielä keskityimme enemmän mun istuntaan..

Sitten tultiin rataa:  Oikeassa kierroksessa ristikko-ristikko linja, pysty-okseri linja ja pysty-pysty linja. Meni tosi hyvin! Tultiin tää ehkä 2 kertaa, ja Popsu meni aika reippaasti. Se imi tosi hyvin esteille ja Robbykin mainitsi että ristikoille hypyt oli pyöreitä ja hyvän näköisiä.

Ihme kun tuntu vähän jännältä estetunnin aikana, illalla kotona mittasin kuumeen niin 38,5 astetta. Tää on nyt jo 3 päivä putkeen kotona kipeänä.. Toivottavasti ehtisin parantua kokonaan ennen kisoja!

Tänään tosin Katja tulee tallille katsomaan miten satulat näyttää istuvan ratsastaessa.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti