sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Husössä

Aamulla tallilla harjasin Popsun siistiks ja käänsin letit sykeröiksi, ja vaikka itse sanonkin niin mielestäni niistä tuli aika hyvät! Tässä vähän kuvaa niistä niin voitte sanoa mielipiteenne onnistuinko letittämään?


Popsu meni niin hyvin traikkuun, ja matkusti taas niin hiljaa kopissa, hyvähyvä! Kisapaikalla lähdin heti maksamaan lähdön ja näyttää passin jne, sitten olikin aikaa katsoa muiden ratoja. Kuvasin Ainon radan (meni muuten siististi!) ja sitten Fanny ja Wilma melkein tulikin jo. He pitivät mulle seuraa, ja kuvas verkan ja radan, kiitos :)



Verkassa Popsu oli ihan älyttömän hyvä, alan pitää sen ravista tosi paljon.. Oikeaan kierrokseen en saanut otettua yhtäkään pätkää laukkaa, joka jäi vähän harmittamaan (ja näkymään radalla).

Rata oli sillätavalla aika tasainen, täyskaarrot ei mennyt ihan nappiin, eikä peruutus, eikä muutamat muutkaan asiat, ne voitte katsoa videolta. Muuten olen tosi tyytyväinen Popsuun, se oli aika mukava, ei tuijottanut tuomareita tai aitoja, eikä hypännyt niiden yli! Jotain edistystä. En mennyt hakemaan sijoitusta tai mitään, vaan kokemusta ja suht siistin radan, mutta...

Tavoiteprosenttinihan oli 50-55%, noh ehkä aliarvioin hieman sillä saimme 70,68%!! Olin ensin ihan varma että joku on laskenut väärin meidän pisteet, mutta ei kyllä me saatiin tuon verran. Nämä pisteet riittikin vielä voittoon. Ensimmäinen kerta ikinä koko mun elämän aikana kun sijotun koulukisoissa, ihan kiva! Ennenkuin kukaan ehtii sanoa, menemme ensi kerralla helppoB, ehdottomasti.

Kuitenkin, meidän paras numero oli ravissa keskiympyrä oikealle josta saatiin 8,5. Ja koko paperin huonoin numero oli 6, mitä oli kuitenkin muutama.
Alakerrassa:
-Ratsastajan vaikutus hevoseen 7,5
-Istunta, apujen käyttö, asento 7
-Oikeiden teiden seuraaminen 7

Loppukommentti oli "Erittäin kauniisti ja siististi ratsastettu. Hevonen meni kevyen näköisesti kaikista tehtävistä läpi. Lyhennä hieman ohjia, ajatusta enemmän ylämäkeen." Videoltahan voitte kans nähdä että Popsu meni vähän pidempänä edestä.

Päivän saalis:
Ruusuke, oranssi rantakassi ja Husön 2012 seinäkalenteri :)







ajattelinki et haluutte nähä mun naaman.

Kaikki kuvat ja video © Fanny ja Wilma Hokkanen, kiitos :) Psst, tossa sivussa on uusi kysely, vastailkaas ahkerasti niin tiedän kumpaa lähden toteuttamaan ;)

 

3 kommenttia:

  1. Hienot sykeröt! :) Ja onnea hyvin menneistä kisoista. Rata oli hyvän näköinen. Ratsastat tosi siististi! Ihanan helpon näköinen ravi Popsulla, terveisin ehkä maailman isoimman ja korkeimman ravin omaavan hevosen tuskastunut vuokraaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja juu, Popsulla on tosi helppo ravi istua. Haha :D

      Poista
  2. nätti heppa ja taitava ratsastaja:)

    VastaaPoista