sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Onnistunut kisapäivä!

En oo postaillut pitkään aikaan koska ei oo intoa postailla kun lukijat häviää ja kommentteja ei ropise. Noh empä voi asialle mitään, ei se sinänsä haittaa edes, ja kiitos niille jotka kommentoi! :)

Tänään oltiin Evitskogissa kisoissa, menin vaan 100cm luokan. Verkka oli järkyttävä, kun suunta vaihtui vähän miten sattuu ja en saanut pystylle kuin pari hyppyä. No verkka menikin sitten vähän niin ja näin, Popsu ei tuntunut niin energiseltä kuin yleensä hypätessä, mutta radalle päästyä se ehkä vähän innostui.

Kokonaisuudessaan videolta katsottuna rata näyttää aika siistiltä, paria huonompaa lähestymistä ja muutamaa huonompaa pätkää lukuunottamatta. Muutaman kerran myös kolahteli, mutta yksikään puomi ei pudonnut ja tulokseksi 0-0! En ollut tyytyväinen omaan ratsastukseen yhtään, Popsu pelasti taas suurimmanosan mun mokailuista. Kaikesta huolimatta toinen sija, ja kunniakierrosta baanaten! Ja lisään tähän vielä että Nelli tuli Ziggellä ensimmäiseksi. Hyvä me!



Matkat sujui taas hyvin, kun hevoset seisoi nätisti kopissa, ei mitään moitittavaa. Verkassa kun hyppäsin okseria, sille tuli hassu hyppy ja makasin Popsun kaulalla, ja kun repäsin itseni ylös sieltä makaamasta niin mun kaulassa ollut koru katkesi. Pistihän se harmittamaan kun sain Tuukalta sen joululahjaks. Onneks sain sen korjattua ja nyt se lepää taas kaulassa...

Taas tuli paljon kuvia ja video radasta.









Kaksi viimeistä kuvaa raitapaita.net, kiitos!
Mun piti mennä ens viikonloppuna kotikisoihin 90cm ja 100cm, mutta peruutin molemmat lähtöni. Popsu on tehnyt niin hyvät suoritukset nyt 2 viikonloppua putkeen, että ansaittu lepotauko on paikallaan. Sen sijaan että menisin kisaamaan Nevakseen, niin menen tuomaritorniin ajanottajaksi Nellin kanssa! :)




Heijastimen värinen harjasetti palkinnoks!

13 kommenttia:

  1. Tää oli jotenki kivan piristävä postaus, ja kuvat oli superkivoja, tai jontenki ilosia:D onnee viel sijotuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Kuka on Tuukka?On siun heppa vaan niin hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo täällä blogissa sen tarkemmin tuukasta kertonut, mutta poikaystävähän se. Ja kiitos! :)

      Poista
    2. Ok mie olen pistännä merkille miten siro rakenteinen Popsu on torinhevoseksi!

      Poista
    3. Juu onhan se, mutta vähän etupainoinen :/

      Poista
    4. niin mutta ei sellanen haittaa jos se ei tuota kipua Popsulle

      Poista
  3. Onnea toisesta sijasta! tosi hienoja kuviakin! :)
    Ootte kiva pari! :)

    VastaaPoista