torstai 15. maaliskuuta 2012

Estetunti

Eilen jatkoimme samoilla harjoituksilla ja tehtävillä kuin tiistainakin, mutta alkuun en vaatinut siltä minkäänlaista pyöreyttä. Lyhennettiin aika reippaasti laukkaa ja sitten päästin eteenpäin, ilman että se lähti nojaamaan edestä ja sitä kautta pidentymään, laukan piti pysyä aktiivisena. Lopuks sit enemmän pätkiä kouluradasta ja silloin haettiin sitä pyöreyttä ja kuuliaisuutta, meni ihan ok.

Tänään oli estetunti taas. Aloitettiin ravissa ympyrällä tulemalla kavalettia, pieni asetus, ja symmetrinen ymprä, meni vasemmalle oikein hyvin, oikealle vähän huonommin. Tän jälkeen tultiin kahdeksikkoa, suunta vaihdettiin kapen pystyn yli. Mentiin välillä pari-kolme ympyrää kapean yli yhteen suuntaan ja sitten jossain vaiheessa vaihto toiseen suuntaan ja takaisin edelliseen, jne. Meni ihan ok, nyt oikealle parempi kuin vasemmalle.

Tän jälkeen tultiin pientä rataa, meni ihan hyvin! Tuli yksi isompi oma moka, jäin kiinni edestä ja jännityin ennen pystyä, jonka vuoks Popsu lopetti laukan ottaen yhden askeleen liikaa ja puomi rysähti alas. Tultiin tätä pystyä pari kertaa uudelleen sitten, ja meni hyvin. Lopuksi se samainen pysty tultiin uudelleen isompana, ohjat piti olla paljon löysemmät ja mun piti antaa Popsun tehdä päätös tulla esteelle, ja jos itse näin kohdan missä pidättää tai ratsastaa eteenpäin saadakseni paikan ponnistaa niin sain tehdä sen. Mutta pääasiassa piti antaa Popsun valita ja tehdä oma päätös. Se tulikin oikein hyvin varsinkin viimeisellä kerralla!

Äiti tuli loppuajasta kuvaamaan niin näette vähän että mitä teimme tunnilla.

2 kommenttia: