maanantai 5. maaliskuuta 2012

Erittäin putkeen mennyt kisapäivä!


HUOM! Postaus sisältää erittäin paljon tekstiä, kuvia ja videomateriaalia.

Kisoihin lähdettiin kokoonpanolla: meikä, Viivi, Nelli, Jennie, iskä + hevoset ja myöhemmin Nellin äitikin tuli auttelemaan. Laitettiin ensiks tallilla kaikki kamat autoon, jonka jälkeen laitettiin hevoset kuntoon ja sitten lastattiin nekin kyytiin. Koko matkan Husöseen, että sieltä takaisin ne käyttäytyi oikein mallikkaasti ja hiljaa traikussa.

Kun saavuttiin kisapaikalle, käytiin maksamassa lähdöt ja näyttämässä passit, sekä katsottiin ratoja paperilta. Sitten jäätiin katsomaan 70cm luokkaa ja 80cm luokan muita verryttelyryhmiä. Odoteltiin todella kauan ennenkuin päästiin hevosten selkään.

Verkassa otin Ziggellä 2 hyppyä okserille ja 2 hyppyä pystylle, se oli todella energinen ja imi esteille aika paljon. Toin joillekin esteille vähän huonosti, mutta Z pelasti minunkin virheistä. Rata meni kokonaisuudessaan erittäin hyvin mielestäni, tulos oli 0-0 ja voittohan sieltä tuli! Mentiin välillä vähän kovaa radalla, ja joillekin esteille tultiin vähän lähelle.



Nelli meni Popsulla 80cm, ja mun mielestä niiden rata oli siisti ja tasanen! Sarjalle oli vaikea kääntää ja askelia vaikea saada sopimaan, niin Popsu tuli ihan juureen ja sarjan A-osa tippui. Mutta silti tosi hyvä rata!



Sitten oli 90cm vuoro, otin 2 verkkahyppyä pystylle ja yhden okserille + laukkasilin ja ravailin aika paljon. Popsulla tosiaan oli energiaa, ja olisin voinut jättää kannukset pois ihan hyvin jaloista.. Rata meni muuten aika hyvin, mutta perusradalla Popsu lähti vähän kovaa ja kääntäminen sarjalle oli vaikeaa, Popsu oli ottamassa pientä askelta esteen juureen mutta hyppäsikin kauempaa ja horjahdin erittäin mukavan näköisesti ja sitten Popsu lähti vähän kovaa sarjan jälkeiselle esteelle. Sain sen kuitenkin otettua kiinni ja matka jatkui suht rauhallisesti. Tämä ei todellakaan ollut meidän taidonnäyte, sillä kovin siisti suoritus tämä ei ollut mielestäni.



Kuitenkin, suorituksen tulos 0-0 ja voitto! Mulla on ollut todella hyvä päivä, 2 voittoa! Ja jos vielä mainitaan että tämä oli 4 tai 5 kerta kun olin Ziggen selässä ylipäätänsä. Mutta vielä mainitaan se, että Nelli sijottui toiseksi 90cm luokassa Ziggellä ja siistillä radalla. Sai mennä ylpeänä palkintojenjakoon! :D

Päivän saldo:

hajuvesi

käsirasva joka oli tuollaisessa pussissa





Sitten lastauksessa kävikin pieni kohtaus. Popsu rymisteli traikkuun, enkä ehtinyt etupuomin toiselle puolelle vaan jäin hevosen ja puomin väliin. Lähti ilmat pihalle ja sattui aikalailla, ja tässä on jo pari tuntia kun tämä kävi ja vielä pistää rintaan. Noh ei siinä mitään homma jatku ja oltiin pian Nevaksessa. Heitettiin vaan nopeesti hevonen ja kamat talliin, jonka jälkeen vietiin Jennie bussipysäkille ja Viivi kotiin.

Kiitokset kuuluu ehkä eniten iskälle ja Nellin äidille, sillä he kävelyttivät Popsua ja Ziggeä todella liukkaalla pihalla tosi kauan. Ja myös Viiville ja Jennielle kuvaamisesta ja juttuseurasta + muusta avusta :) Oli todella kiva ja onnistunut kisapäivä! Mukava avaus, kun oli ensimmäiset ulkopuoliset kilpailut tänä vuonna :)

Kunniakierrokset:


©Erika Kurki

©Erika Kurki

©Erika Kurki

©Erika Kurki

©Erika Kurki

Kiitos myös Erikalle kun oli ottanut kuvia, ja antoi niitä käyttööni! Ylläolevat kuvat Popsulla ovat 90cm luokasta.

HUOM! kirjoitin tämän postauksen eilen illalla, ja tänään lisäsin videot ja kuvat, sillä siinä kestää pitkään. Toivottavasti joku jaksoi lukea koko postauksen, tai edes katsoa osan videoista tai kuvista.

Vielä loppukevennys:

5 kommenttia:

  1. wautsi! hienosti mennyt kisat molemmilla! Onnea!:)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi! Onnea paljon, siistit radat siulla, varsinkin tuo Ziggen kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Vau, onnittelut voitoista :) Hyvät radat ja kiva postaus!

    VastaaPoista