torstai 29. joulukuuta 2011

Piiiiiitkä postaustauko

Huijui apua, oon pahoillani että en oo nyt muutamaan päivään postaillut yhtään mitään. Mutta onneks mitään erikoista ei oo edes tapahtunut..

Tiistaina oltiin maastossa revittelemässä. Mentiin noin tunnin lenkki, jonka aikana ravailtiin ja laukkailtiin aika paljon. Lopuks käveltiin kuitenkin noin 20minuuttia takas tallille. Sadekelien takia kaikki ojat oli aavistuksen tulvineet yli teille... Mattaksen tallin kohdalla päästiin kahlaamaan puoleen sääreen asti ja tallin lähellä peltojen viereinen joki oli taas tulvinut yli ja siinä mentiin yli polven korkuisessa vedessä. Hmm, mahtoi olla viileä Popsulle mutta en ajatellut enää tuntia mennä takaisin samaa reittiä että päästäis talliin. Eikä se siihen kuollut.


mattaksen tallin tie




Eilen keventelin Popsun eteen-alas ihan rennoks, mentiin todella vähän aikaa.

Ja tänään juoksutus + kävelytys yhteensä noin 30min. Laitoin satulan selkään ja apuohjat vyöhön kiinni (kun ei omisteta juoksutusvyötä). Ravia alkuun molempiin suuntiin noin 10min yhteensä ja sitten laukkaa hetki molempiin suuntiin ja lopuks ravia 5min ja kävelyt.

Elikäk Popsulla on ollut aika kevyttä ja tämmöstä monipuolisempaa liikutusta (maasto, juoksutus, eteen-alas parikytä miinuuttia). Nyt lomalla kun on itsellä muutakin tekemistä, niin hevonen kyllä hoidetaan mutta silläkin saattaa olla nyt loppuloman aika kevyttä muuten, mutta meen varmaan Antin koulutunnille ens tiistaina ja Robbyn estetunnille jokupäivä.



Anteeksi vielä tää pieni "tauko", koitan päivitellä nyt lomallakin aktiivisemmin!

1 kommentti:

  1. Haastoin sut tälläseen :)

    http://emmamattila.blogspot.com/2011/12/haaste-2011.html

    VastaaPoista