torstai 8. joulukuuta 2011

Jänisloikka!

Heipsan! :) Tänään menin normaalista poikkeavasti illalla tallille, todella huonoon aikaan ikäväkyllä. Ratsastin 9muun ratsukon kanssa samaan aikaan maneesissa. Voitte vaan arvata ettei siellä niin paljoa mahtunut tekemään niin huolella.

Sain lopuksi kuitenkin tehtyä vähän raviväistöä, niin että takaosa uran sisäpuolella. Meni ihan ok. Sitten tehtiin niitä oikeen ronskeja pidennyksiä ravissa, oijoi kun nyt meni hyvin. Popsun muoto säilyi, jokseenkin hitusen liian pitkänä mutta eivoimitään, tunsin nyt hyvin kuinka pehmeetä siellä oli istua ja askel veny. Tän jälkeen laukkailin vaan ympyröillä hieman, ja tein taas pidennyksiä ravissa. Popsu sai lopuks raivokohtauksen (ei nyt sentään) ja alkoi hyppii pystyyn ja teki jänisloikan, jonka vuoks melkeen tipuin. Nelli sai tän videolle, siinä kuuluukin mun ihana kiljaisu. Otettiin rennosti eteen-alas loppuravit ja pitkät loppukäynnit.



Keravan kisojen lähtölistat on tullut jo nettiin, lähtönumeromme on 12, neljästätoista lähtijästä. Odotukset ei oo korkeet, koska en saa sitä luultavasti pidettyä ja käännettyä noilla hackamoreilla. Mun mielestä se on nimittäin hidaskuolain, tai sit Popsu on vaan harvinaisen hidas reagoimaan. Saa nähdä mimmosta sähläystä tuutte näkemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti