lauantai 17. joulukuuta 2011

Viritystä

Moikka! :) Vau, lukijoita tullut taas lisää, ihan mahtavaa, kiitos!

Eilen en tullut kirjoittelemaan, kun Aino meni Popsulla enkä siis ite käynyt tallilla ollenkaan. En oo vielä kuullut miten niillä meni, mutta eiköhän Aino kirjottele omaan blogiinsa (jonka voin sitten linkata luettavaksi) ja kerro mulle et mitä oli tehny ja miten meni :) Uskon kyllä että hyvin!

Tänään Popsu oli niiiiin hyvä! Se oli todella kevyt edestä ravissa (laukka olikin sit eri juttu..) ja taipui mukavasti. Lähinnä ympyröillä pyörittiin ja tehtiin vähän serpentiinikuviota ravissa. Laukassa se painui liikaa alas, ja oli aika raskas edestä ja laukkaa oli vaikea "koota" lyhyemmäksi. Loppuravit otettiin rennosti eteen-alas ja päälle reilut 20min loppukäynnit.

Tallissa pesin kaikki varusteet huomisia kisoja varten, vaikka ne onkin vaan kotikisat. Lähden 90cm luokassa kahdeksantena ja metrissä kolmantena. Tavoitteet: 90cm uusintaan asti, ei välttämättä puhdasta. 100cm perusrata siististi.

Eilen mulla oli nimpparit, ja sainkin äidiltä tosi kivan yllätyslahjan! :) Sori nyt ei ole kuvia, eikä videota mutta luulen että huomenna niitä tulee paljonkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti