tiistai 6. joulukuuta 2011

maastolenkillä

Nyt olis aihetta sille erikoispostaukselle kun on yli 100 lukijaa, mutta teen sen parin päivän sisään mahdollisesti :)

Eilen tehtiin jätkän kanssa avoja, väistäteltiin taka- ja etuosaa milloin mitenkin ravissa. Laukkaa otettiin aika vähän, mutta koitettiin pitää jätkä lyhyenä edestä, eikä pitkänä ja matalana. Onnistui ihan ok, koska mun mielestä sitä on vaikea saada ylös hackamoreilla, kun se tuntuu painuvan vain alaspäin. Tehtiin muutamia askeleenpidennyksiä, oikeen ronskeja sellaisia. Ainoa miinus niissä oli että Popsu vois pyöristää selkää vähän enemmän ja ottaa takajalkoja paremmin alle, sekä mennä lyhyempänä edestä. Jätkä oli ihan hyvä.



Tänään mentiin maastoon ravailemaan. Suunnitelmana oli mennä revittelemään tukkitielle ja mattaksen läheisille teille, mutta toisin kävi... Nimittäin reitti oli vähän tukossa.

en ihan viitsinyt lähteä Popsun kanssa tosta kun joki tulvinut vähäsen.

Tämän takia mentiin vain golfilta lähtevä tie kokonaan toiseen päähän ja takaisin. Ei edes ravailtu paljoa, ihan vähän vaa ja rennosti. Popsu itse venytti kaulaa alas, mutta tottakai ainakun se näki jotain mielenkiintosta niin korvat hörössä töttöröö mentiin pää pystyssä. Tallille päästyä pesin kamoja ja järkkäilin kaappia taas kerran. Pikkuveli otti pari kuvaa musta, Popsusta ja ensilumesta!

tätä mieltä herra oli alkuun kun hain sitä tarhasta




Tää ei nyt ihan liity mihinkään, mutta kävin tänään ekan kerran elämässäni seinäkiipeilemässä, kelatkaas sitä! Oli just kivaa, vaikka polvi oli  vissiin ottanu vähän osumaa kun on mustelmilla :)

Mennään lauantaina Keravalle kisoihin (kalliorinteeseen muistaakseni??) luokka 90cm, koska metriä tai isompia ei ollut. Meiän pitää mennä vielä hackamoreilla, joten luultavasti koko kansa siellä leimaa mut tyhmäksi joka käyttää hackamoreja saadakseen kaulan vinkuralle!!! Noei, itsepähän tiedän että ne on käytössä eläinlääkärin määräyksestä. Ainiin, traikkua korjaa tällähetkellä iskä ja Jussi, saa nähdä saadaanko sitä valmiiksi vielä lauantaiksi, joten siitä vähän riippuu sinne lähtö.

 Mutta tosiaan, kisahoitajaksi saa ilmottautua! Pääsisi muunmuassa: laittaa Popsua kuntoon, talutella, kuvata, tulla auttamaan radankävelyssä,  syödä, kuunnella mun tyhmiä juttuja ja syödä vielä vähän lisää, ilmottaudu! :) ps. kyselen myös tutuilta eka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti