perjantai 23. joulukuuta 2011

Esteitä Nellin & Zigen kanssa

Tänään tallilla saatiin Nellin kanssa idea hypätä, kun ei tallilla ollut porukkaa juuri yhtään. Rakennettiin 3 estettä maneesiin, aalto, ristikko väärinpäin ja kapee muuri.




Verryttelin normaalisti, käynnissä tein parit pysähdykset ja peruutukset ja ravissa paljon kiemuroita ja suunnanmuutoksia ja laukkaa suht reippaassa temmossa ympyröitä jne. Verkkahyppyjä otin paljon aaltolankulle, hypyt oli aika hyviä alkuun kun se este oli mielenkiintoinen vielä Popsun mielestä, mutta lopuks kun este oli vielä korkeampi niin hypyistä tuli laakoja kun ei este ollutkaan niin kiinnostava.

Sitten tultiin väärinpäinristikkoa muutaman kerran, sekin oli alkuun hyvin pieni. Ajattelin että se olisi vähän mielenkiintoisempi Popsun mielestä, mutta eipä ollut. Hyvä vaan vaikka olin varautunut vähän erikoisempiin hyppyihin sillä.

Sen jälkeen tulimme kapeaa muuria, tälle tuli kyllä aina niin hyvät hypyt! Ainakin kun vertasi muihin. Nostettiin kaikkia esteitä vielä ja tultiin niitä noin 90cm korkuisina pari kertaa. Sen jälkeen lopettelin, en ottanut loppuun ravia vaan kävelin pitkään.

Popsu oli tosi hyvä tänään, alkuverkoissa se oli rennon letkee ja kulki ihan nätisti ja hypätessä pystyin säätelemään laukkaa hyvin ja sain sen tuotua melkein aina hyvin esteille. Se myös esteen jälkeen kuunteli pidätteitä ja tarvittaessa sain sen seis heti kun halusin.






1 kommentti: