sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uuttavuotta 2012!

Aloitankin tän postauken kertomalla mun uudenvuoden lupauksista hevosharrastukseen liittyen, joita en ookkaan kuin omassa päässä miettinyt.

Eli lupauksena on päästä näihin tavoitteisiin:

-Kouluratsastuksessa kilpailla mahdollisesti muutamat aluekilpailut ainakin helppo B tasolla hyvin prosentein
-Esteratsastuksessa kilpailla alue metriä, ehkä kokeilla kotikisoissa loppukaudesta kymppiä
-Startata kenttäkisoissa harrastetta

Treenaamisiin vielä sen verran että lupaan käydä suhteellisen aktiivisesti ja tunnollisesti valmennuksissakin. Kuten esimerkiksi nyt oon ollut käymättä estevalmennuksissa ja kouluvalmennuksissa käyn vähän niin ja näin miten sattuu. Tää pitäis korjata niin sais apua ongelmiin ja pääsis kehittymään.


kännykkälaatu ja hevonen kuoli tähän.

Noniin sitten seuraavaan asiaan, joka on vaan pienimuotoinen ilmoitus. Elikkä mul on lomanaikana tää motivaatio ollut koko harrastukseen nollassa. Sen voi todistaa sillä että eilen vaan pelleilin Popsulla (jotain ravikisaa ja satulassa venkoiluu) ja tänään ratsastin ehkä 20minuuttia. Okei saahan hevosilla olla lomaa ja letkeempii päivii mutta tää on ollut koko viikon melkeen etten jaksa eikä huvita. Hohhoijaa, huomenna aamulla ehkä hyppäämään josko sitten piristyisin ja jaksais harrastaa? Toivon kans että pääsen pian kisoihin, sillä ne motivoi mua treenaamaan enemmän.

Ja te ketkä olette linkittänyt mulle blogejanne, niin tässä lähipäivinä arvostelen ainakin 2 mieluisinta blogia :)

Koitan suunnitella myös kisakalenteria tälle vuodelle, jonka valmiiksi saatuani pistän tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti