torstai 19. tammikuuta 2012

Varmasta kuolemasta selvitty hengissä

Olin koulussa ihan sitä mieltä etten kyllä lähde estevalmennukseen... Pelkään ihan todella paljon huonoa palautetta, tottakai pitääkin kertoa että mikä menee pieleen ja miksi. Noh tietenkin menin tunnille, ja Viivi oli kuvaamassa!

Tein aika lyhyen verryttelyn, ilman laukkoja, jonka jälkeen aloitimme melkein heti "jumppasarjan" tulemisen. Sisään tultiin ravissa ja oli puomi-ristikko-pysty-okseri. Tässä meidän piti mennä vain tötteröiden välistä ja mennä suoraan. Koko tunnin ajan keskityimme suoruuteen ennen estettä, esteellä ja esteen jälkeen. Sarja tuli aika hyvin melkein joka kerta, mutta lopussa mä vähän mokailin lähestymisen ensimmäiselle pari kertaa. Alkuun esteet oli pieniä, mutta lopuksi sarjan okseri oli 110cm ja muut siitä pienempiä.

Sitten tulimme myös 4 askeleen pysty-pysty linjaa, tuli ihan ok, vaikka mä mokailin lähestymisiä pari kertaa ja tippui siksi. Tässä toinen pystyistä oli lopuks noin metrissä, toinen alempana.

Sovellettiin muuten aina joka hyppytsydeemin jälkeen ympyrällä kapea pysty mukaan. Se piti tulla rauhallisesti ja vain laukata yli. Jouduttiin tulla välillä uudestaan uusi ympyrä tällä esteellä, kun Popsu hyppäs sen yli tosi isosti, vaikka lupa oli vain laukata normaalisti yli. Tämähän oli ehkä 15senttiä maanpinnan yläpuolella tämä este :D!

Sitten tulimme ensin sarjan, jonka jälkeen tultiin kapea suunnanvaihtoesteenä (laukka piti vaihtaa esteen päällä) ja siitä jatkettiin linjalle, jonka jälkeen vaihdettiin laukka pystyllä toiseen suuntaan. Este oli nyt hieman korkeampi, jotta laukka olisi helpompi vaihtaa. Tässä olin todella monesti lähdössä ennen Popsua hyppäämään, mutta mun mokailusta huolimatta Popsu tuli ihan hyvin sen ja teki tehtävänsä.

Tein tosi lyhyen loppuverkan ravissa, ja Viivi käveli loppukäynnit selästä taivutellen :)

Saatiin paljon  positiivista palautetta Robbylta! Meidän meno oli kuulemma paljon kivempaa katsottavaa kun Popsu vaikutti innostuneelta (kun silloin puolivuotta sitten imu esteille oli nolla ja hypyt meni vain eteenpäin, eikä minkäänlaista liitovaihetta oikein ollut). Popsu oli myös aika kevyt edestä ja hyvin käsissä, laukkaa pystyi säädellä ihan hyvin ja tuntui että se teki töitä! Tosi hyvä fiilis jäi, ja ens torstaina uudestaan!


Ainiin, Keravan kisoihin 29.1 on nyt ilmottauduttu ja kengittäjä tulee huomenna :) Saatte videon valmennuksesta luultavasti huomenna, kun nyt en jaksanut alkaa taistella niiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti