sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Energiaa liiakseen

Mentiin aika aikaisin tallille, klo 11 kun kisat alkaisi vasta 13. Me Viivin kanssa autettiin Anttia tekemään rataa, tai no mitattiin esteet sopivan korkuisiksi. Katsottiin siinä samalla miltä rata näytti (mentiin myöhemmin vielä kävelemään se rata) ja haimme Popsun sisälle. Se näytti virkeeltä kun riehui tarhassa Velmun kanssa sitä mallia että huhhuh, saatiin parit kuvat näpsästyä Viivin kanssa!




tää on kieltämättä tosi eksoottinen asento!




Sitten on vielä pakko näyttää mimmoiseen kuntoon sain eilen meidän kaapin... En vaan käsitä miten aina onnistun....




90cm verkka meni ihan ok, oli pakko ottaa kannukset pois, sillä Popsulla oli todellakin sitä energiaa. Rata meni ihan ok, aika moni hypyistä tuli ehkä vähän huonoon paikkaan, jotka oli mun omia mokia. Mutta meillä oli molempien ratojen aikana sen niminen ongelma kuin pidätteet, jotka ei siis menneet läpi. Se välillä vähän kuskasi mua, mutta hyppäsi ainakin. Tuloksena tuplanolla ja kolmanneksi tultiin. Lähtijöitä oli kuitenkin niin vähän ettei sijoituttu.



100cm verkka meni myös hyvin, rymäytettiin vaan kerran verkkapysty alas huonon lähestymisen takia. Popsulla oli nyt sit paljon virtaa, sillä se vei mua vähän lisää. Onneks rata meni erittäin hyvin, paria vähän huonompaa lähestymistä lukuunottamatta.Tulokseksi tuli 0-4 ja toinen sija!! Tuo virhepiste tuli kiellosta/ohijuoksusta, nyt kun oon kailottanut ettei Popsu ikinä kiellä tai mene ohi niin nyt se on alkanut juoksemaan ohi? Noh tähän ohimenoon oli hyvä syy, este oli kapea ja toin sen esteelle vielä vinosti (= esteestä tulee entistä kapeampi) jonka vuoks potkasin Popsua yli, mutta se pomppasi ohi tyylikkäästi. Oma moka, mutta oon silti todella tyytyväinen jätkään.





päivän saldo

Tuntuu että nää metrit menis aina vaan paremmin, mikä on tietysti oikeen hyvä asia eikö? Kiitos Viiville vielä kun talutteli ja kuvasi ja oli muuten vaan mukana auttamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti