keskiviikko 4. tammikuuta 2012

sulkapalloa

Heipsan! Tänään heräsin kyllä tosi aikasin (klo 8.00) ja lähdin tallille heti kun sain äitin potkittua ylös. Tallilla odotti niinkin mukava uutinen... Yksi hevosista lopetettiin traikuille ja sinne ei saa mennä. Oli jotenkin vielä niin masentava sää ja sit ajattelee niin huh! Nojoo.

Asiasta kukkaruukkuun, Popsu oli oikeen hyvä tänään! Mentiin laukassa ympyrällä 3 puomia (jotka oli "viuhkana") ja yhtä kavalettia pari kertaa. Sitten muuten vaan lyhennettiin vähän laukkaa ja ravissa otin sitä lyhyemmäks edestä ja harjoiteltiin muutamat vaihdot ja sit lopuks venyteltiin pitkään eteen-alas ravit.

Vaihdoista sen verran, että kun Popsu on lyhyemmässä laukassa ja tasapainossa niin huomaa selvästi eron onnistuneessa ja epäonnistuneessa vaihdossa. Epäonnistuneita tuli tänään vain yksi!! Sillä silloin Popsu vaihtoi ristilaukalle, koska päästin ohjat ja laukka oli liian pitkää eikä Popsu ollut tasapainossa. Muut vaihdot oli sujuvia ja vaihto lähti takaa. Oivoivoi.

Vielä aiheesta poiketen, olin tänään pelaamassa sulkapalloo Tuukan kans! :D
Huomenna jos pääsis hyppäämään??

1 kommentti:

  1. Tosi kiva blogi sulla (: Ja tykkään kun olet selittänyt tarkasti mitä olet tehnyt kun ratsastit ,(: Ja popsu on tosi sulonen :D http://amanda-horse-girl.blogspot.com/ Tuossa olisis oma blogi missä bloggaan omasta tallista ja hepastani !

    VastaaPoista