perjantai 6. tammikuuta 2012

Pientä hyppelyä

Ihanaa pääsin vihdoinkin hyppäämään, edes vähäsen. Kannoin 2 estettä (pysty ja ristikko) keskihalkasijalle 14metrin välillä, eli siihen tuli 3 laukka askelta. Alotin aika lyhyellä alkuverkalla ravissa, jonka jälkeen laukattiin hetki ja sitten jo aloitettiin. Alkuverkassa Popsu ei ollut mitenkään erityisen hyvä, vaan vähän kankea (= vaikea taivuttaa) ja se oli myös vähän epätasainen.


Havainnollistava kuva miten esteet oli laitettu

Aloitimme ristikolla ravissa, tultiin sitä vinossa linjalla koko aika, kuten pystyäkin jos tulimme yksittäisenä. Popsu oli ihan älyttömän innoissaan esteistä! Ei malttanut tulla esteelle ravissa vaan välillä lähti kuumumaan siitä ja esteen jälkeen se välillä räjähti. Hyvä asia vaan, sillä nyt se käytti itseään paremmin. Kun tulimme ravissa sisään niin se ponnisti välillä jopa kaukaa ja hyppy oli silti ilmavan pyöree, eikä mennyt vaan eteenpäin.

Tultiin ravissa tosi paljon näille, ja korkeutta ei muutettu kertaakaan missään vaiheessa, vaan treenattiin ihan noin 50cm korkusilla. Haluisin niin paljon tedä kaikenlaisia kavalettijuttuja nyt! Mutta asiaan vielä, niin tulimme tuota linjaa pari kertaa ja se väli jäi jopa vähän lyhyeksi pari kertaa, kun Popsu innoistui tulemalla vähän turhan vauhdikkaasti sisään. Mutta oon kyllä tosi tyytyväinen että menikin näin hyvin! Vaikka muutamakin lähestyminen meni pilalle.

En sitten tehnyt muuta kuin pitkät loppuverkat ja taluttelin loppukäynnit maastossa, ja ainiin kävin hakee Harryn karusellistäkin ja vaihdoin loimet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti