lauantai 7. tammikuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää..

...nimittäin itselleni, hohoo! Synttärit pyhitin heppavapaaks, ja Aino menee tänään Popsulla taas kerran. Linkkailen sit Ainon blogia kun/jos hän kirjoittaa mite niillä meni :) Käytiin kuitenkin aamulla viemässä tallille avain Ainoa varten ja moikattiin Popsuu ja sit lähdettiin ostaa lahjaa (mistä oltiin puhuttu ja sovittu aikasemmin).

 Ensin kuitenkin Cavalloon hakemaan lisää toplinea ja uudet kuolaimet! Vihdoinkin saatiin aikaseksi käydä hakemassa. Meidän piti ottaa kahdet (esteille ja kouluun) mutta siellä ei ollut sopivan paksuisia kuolaimia meille estekäyttöön (ohuemmat kuin koulukäytössä olevat). Otettiin siis Sprengerin KK Ultrat, jotka on nyt siitä auriganista ja ne tulee koulukäyttöön (18mm). Pitää tosin vielä katsoa onko 14 sopiva pituus, vai pitääkö sen olla 13-13,5. Ainiin, ja meidän piti ostaa se klipperi sieltä, mutta se oli parhaillaan jollain vuokrassa.


vähän huonompi laatuinen kuva vanhalla kameralla.

Sitten itikseen hakemaan uutta kameraa, joka ostettiin synttärilahjaks mulle. Apua oon niiiiin ilonen ja taivaissa, kiitos iskä :) Eli Canon eos 600D ja Tamronin AF70-300mm objektiivi, saamme tuon kameran mukana vielä laukun jossa on kaikenlaista sälää, mutta ne oli yllätysyllätys loppu sieltä, joten saamme hakea sen myöhemmin.




6 kommenttia:

  1. kirjotin jo :) ja uuuu toi kamera :o!

    VastaaPoista
  2. Hyvää synttäriä Ada! :)
    Kerro sitten millainen tuo objektiivi on, niin tiedän sitten ostanko sen, vaiko canonin oman 18-200mm objektiivin ? :)

    VastaaPoista
  3. Oukei Aino, linkkailen huomenna sitä sun blogii taas tänne! :) uliis ja sanni kiitos!:)

    Sannille/ Toi Canonin olis siinä mielessä ehkä järkevämpi kun siinä on kuvanvakain(?) mitä tossa tamronissa ei ole. Canon vaan on tosi kallis verrattuna tamroniin:/ mutta kerron sitten että mimmonen se on kun pääsen testaamaan :)

    VastaaPoista
  4. Jeeeee nyt sä pääset kuvaa mua ja Nelliii ;)) muahahaha

    VastaaPoista
  5. Mjuu ja hei Ada! en tiiä huomasitko mut laitoin suojat kuivuu siihe limuautomaattii vastapäätä.. :3

    VastaaPoista