tiistai 3. tammikuuta 2012

Muutoksia ja lunta!

Moikka! En muuten tietenkään päässyt hyppäämään eilen, enkä tänäänkään, jee! Oon tehnyt pienen muutoksen, nimittäin uuden sivun tuonne ylös minne voi myös kommentoida. Sinne siis päivitän kaikki kilpailut ja tulokset missä käydään Popsun kanssa, ja laitoinkin sinne jo viime vuoden kisoja elokuusta alkaen. Vaikka en kyllä tiedä että mihin sitä kommentointi-juttua siihen osioon tarvitaankaan? Ajattelin myös uudistaa ulkoasua piakkoin, ainakin uusi taustaväri ja bannerikin olisi ihan kätevä.

Kilpaileville kysymys! Tietääkö kukaan että onko minnekkään päivitetty vuoden 2012 kilpailukalenteria? Esran sivuja ei ainakaan olla päivitetty. Ja siis Etelä-Suomen alueelta niitä kilpailuja.


Tänään äiti tuli kuvaamaan sen superhyvällä pokkarilla ja vähän paremmalla videokameralla (huomatkaa sarkasmi). Menin ensin kentällä alkuverkat ravissa ja laukassa, jonka jälkeen menin maneesiin vielä vähän ravaamaan ja laukkaamaan. Popsu kulki ihan ok tänään, vähän turhan matalana ja hitaana, mutta hetkittäin tuli ihan hyviäkin pätkiä. Ei oo käynyt oikeen mitään erikoista joten saatte kuvat ja pätkän videoo loppuun!


tämä kuva vain siksi, että Popsu näyttää todella massiiviselta

Ihana koppakuoriainen tuolla selässä




Kuvat ovat siis jollain äitin kameralla otettuja, jonka vuoks laatu ei oo mitä mahtavin, oma kamera kun on Tuukalla lainassa.

1 kommentti:

  1. Kipassahan niitä joitan kisoja on. Sieltä kun valitset "Aluekilpailu" kohdasta esim esteratsastuksen, ja siinä on ekana Etelä-Suomi. Tosin noistakaan ei oo vielä kilpailukutsua julkastu, mutta alkukauden kisoja siinä on =)

    VastaaPoista